Samsung S24B300BL

Un astfel de monitor LED Samsung S24B300BL e ideal pentru cei care vor un monitor mare și performant la bani puțini. Putem observa că acesta face parte din seria SB300 care aduce mici îmbunătățiri față de SA300, însă designul nu a suferit modificări. E vorba de același design elegant cu suprafețe lucioase și picior oval. Acest S24B300BL are un ecran de 23.6 inci, aspect wide sau 16 pe 9, rezoluție Full HD și intrare DVI. Chiar dacă nu are HDMI, DVI-ul e la fel de bun însă consolele și laptopurile necesită HDMI pentru a vă juca jocuri și viziona filme 1080p. Dacă-l luați doar pentru PC și nu pentru a conecta alte dispozitive la el, e numai bun. Pentru acesta aveți nevoie de un buget generos deoarece nu e un model oarecare. mai precis, are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Expus
Acasă

Specificaţii tehnice

Display-ul său e unul LED care are o diagonală de 23.6 inci, rezoluție 1920 cu 1080 pixeli, contrast dinamic Mega DCR, timp de răspuns de 5 ms, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri bune de vizibilitate și rată de refresh decentă. Aceste caracteristici le veți găsi cam la toate modelele acestui producător și care sunt într-un buget apropiat. Oricum contrastul Mega DCR e de 5 milioane la 1 și deci s-a optat pentru o denumire dar e același ca și la seria precedentă.

La capitolul conectivitate, monitorul Samsung S24B300BL vine cu un VGA și cu un DVI, dar nu are HDMI. Dacă aveți doar un desktop pe acasă, acesta e numai bun și nu veți avea probele în jocuri sau filme. Spun asta deoarece imaginea va fi clară iar culorile vor fi vii colorate. Consumul său e e destul de mic și această caracteristică e tipică pentru LEDuri – 30 W. Ca și caracteristici speciale are: cunoscutele tehnologii de imagine (MagicColor, MagicBright3 și MagicAngle), Multi Screen S/W și mod de economisire a energiei.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț acceptabil, face parte din noua serie, are un consum decent de energie, oferă o claritate superioară imaginilor, are un design elegant și are o diagonală mare.

Minusuri: probabil lipsa HDMI-ului, dar pentru cei care au doar un PC, DVI-ul e la fel de bun.

Concluzie

Samsung S24B300BL e recomandarea mea pentru cei care-și doresc un monitor LED nou pentru filme/jocuri/office și cu diagonală mai mare de 21.5 inci. Am pus și un clip cu despachetarea unui monitor foarte asemănător tot de la acest producător:

Te-ar mai putea interesa