Samsung S23B550

Samsung S23B550 e un monitor foarte bun care e performant pe partea de afișaj deoarece are un ecran de dimensiune medie de 23 inci cu rezoluție mare, HDMI și un timp de răspuns mic. Aparatul poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primeștiu un aparat foarte bun care are o garanție mare de 2 ani. Prețul e ceva mai piperat deoarece are conexiune numită MHL care e o conexiune nouă prin care se poate conecta un telefon pentru a afișa conținutul de pe el. Acest tip de port e unul nou și nu prea întâlnit pe noile monitoare.

Poze

Acest model arată foarte bine fiind un model negru. E unul mare deoarece are 23 de inci care are o rezoluție de tip Full HD și o să puteți vedea filme Blu-ray pe el. Greutatea sa e una deosebit de mică, iar dacă vă deranjează să stea pe birou atunci o să-l puteți monta pe perete. Normal că fiind un monitor capabil are și difuzoare și acestea sunt utile dacă vreți să ascultați o melodie de pe telefon.

Monitorul
Telefonul conectat la monitor

Specificaţii tehnice

S23B550 e un periferic foarte capabil de 23 de inci care are un timp de răspuns bun de 2 milisecunde care are o rezoluție optimă de 1920 pe 1080 pixeli. Ca porturi are HDMI și D-sub, adică VGA. VGA e un port analog, iar HDMI e un port digital. Din păcate nu are tuner TV și de aceea nu o să vă puteți uita la canale TV de pe el decât dacă intrați de pe ‘net.

Păreri pro şi contra

Pro: are un incredibil raport între calitate și preț; vine cu multe porturi foarte utile conectării unui laptop ori a unei camere; greutatea sa e una mică de 3 kilograme, iar acest lucru o să vă ajute să îl puteți muta cu un efort minim; montarea pe perete e posibilă cu acest monitor deoarece are suport VESA 100 pe 100.
Contra: are un preț mai mare, dar dacă vreți să-l conectați la un telefon atunci acesta ar fi ideal datorită portului MHL.

Concluzie

Acest monitor e unul apărut de curând care e foarte capabil și din preview-ul de alături o să vedeți cât de capabil este. Utilizarea sa e foarte simplă și nu o să fie nevoie să interveniți prea mult asupra lui deoarece e presetat și poate vă va conveni cum e setat din fabrică.

Lasă un comentariu