Samsung S22B150N, monitor LED

Samsung este unul dintre cele mai puternice branduri din IT&C și achiziționând un monitor ori un telefon de la ei nu ai să regreți nimic. Monitorul Samsung S22B150N este un model de 21,5 inci apărut în România prin primăvara anului 2012, deci este un monitor nou, și recomandă prin caracteristici cum ar fi formatul wide (16 pe 9), consumul mic de curent și claritatea imaginii. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare deoarece arată foarte bine, după cum se poate vedea din imaginile de alături.

Poze

S22B150N e de culoare neagră și are un panu de comandă realizat foarte bine așa încât să îl puteți accesa cât mai bine. Din preview-ul video de la final o să vedeți că îl puteți înclina așa încât să stați mai comod la el. Conectorii sunt poziționați în spate și mai bine spus are doar un conector care e VGA-ul – un foarte popular port de tip analog.

Din față
Cutia

Specificaţii tehnice

S22B150N are un ecran cu o diagonală de 21,5 inci și pe acești bani cred că primim un monitor foarte bune pentru filme. Spun asta deoarece rezoluția sa e optimă vizionării filmelor 1080p, adică Blu ray. Faptul că nu are HDMI ori VGA nu e o problemă deoarece are VGA (cunoscut și ca D-Sub) care e întâlnit la toate plăcile de bază ori plăcile video noi ori vechi. La acest port se poate conecta calculatoru ori un laptop.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun, în opinia mea; are o fiabilitate excelentă și la acest lucru contribuie brandul, dar și extragaranția – posibilitatea de a extinde garanția la mai mulți ani… normal că asta se face contra cost; greutatea e una mică de undeva la 2,7 kilograme; consumul de curent e unul redus deoarece ecranul e unul LED.
Contra: nu poate fi montat pe perete și nu are porturi digitale, însă nefiind un monitor mare nu prea are rost să-l montați pe un suport ori perete, iar porturile digitale nu sunt cu mult mai bune decât cele de tip analog.

Concluzie

Samsung LS22B150NS e unul dintre cele mia bune monitoare care au fost puse spre comercializare de către Samsung, iar pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată și ce poate vă recomand preview-ul de alături. Acest clip e unul oficial de la producător și de aceea e de o calitate și încredere superioară.

Te-ar mai putea interesa