Samsung S19C150N, monitor LED 18.5 inci

Un nou monitor de 18.5 inci cu un design elegant e acest Samsung S19C150N. Iar, pe lângă eleganță are și alte atuuri cum ar fi rezoluția HD, disponibilitatea de port VGA (chiar dacă e vorba despre un port antic, tot e unul foarte util) și consumul foarte mic de curent.
Eu l-aș recomanda în special la o firmă ori acasă dacă vreți să îl folosiți pentru navigat pe net și sarcini office… mai puțin multimedia.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Cred că acesta e principalul motiv pentru care cineva cumpără acest model deoarece o să vezi că nu sunt prea multe monitoare sun 19 inci la un preț mai bun.
Pentru a vedea că deși e foarte ieftin arată excelent îți recomand să analizezi poza de alături. Aspectul e unul clasic Samsung și foarte plăcut. Dacă cumva te deranjează suportul atunci îl poți lua jos în timp ce îl montezi pe perete.

Monitorul
Monitorul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran de 18.5 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli, ecran LED, timp de răspuns mic și un consum de 13W. Pe partea de unghiuri de vizibilitate stă decent întrucât are unghiuri 90/65… cam ca la laptop.

Lucrurile pe care o să le apreciezi, pe lângă cele menționate mai sus sunt ergonomia, aspectul imaginii (e foarte clară, indiferent că e vorba de poze ori de filme HD) și greutatea de circa două kilograme.
Singurul lucru care poate că o să te deranjeze sunt unghiurile de vizibilitate nu prea bune, însă dacă o să-l folosești pe post de monitor office atunci nu o să te deranjeze.

Deci, dacă vrei să faci trecerea de la LCD ori CRT la LED atunci acest model ar fi unul foarte bun. Costul de achiziție e foarte mic, iar dacă prinzi o ofertă atunci e și mai bine. Poate fi conectat la orice tip de calculator deoarece are portul VGA care e întâlnit pe toate plăcile de bază, dar și la laptopuri (poate sub numele de D-Sub).

Lasă un comentariu