Samsung RU7472, televizor cu design argintiu

Televizoarele LED din seria Samsung RU7472 sunt disponibile pe o culoare deosebită – argintiu. Cu fiecare generație imaginea e tot mai bună și calitatea se apropie de cea a variantelor QLED, însă și acelea pot fi diferite (în funcție de tehnologiile incorporate). Merită să-l alegeți deoarece are toate tehnologiile necesare pentru a vă bucura de o imagine cât mai realistă. E vorba de generația 2019 și se vede după cum arată dar și după denumirea seriei – RU.

Modelul din imagine are un design modern care l-am văzut în trecut doar pe serii foarte scumpe. Ei bine, a ajuns și pe varianta accesibile, dacă discutăm de o diagonală mică. Diagonala unui TV poate afecta prețul în special dacă vorbim de variantele 55RU7472 și 65RU7472. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologiile audio nu sunt la fel de importante ca și cele video, pentru că voi puteți folosi un sistem audio modern sau clasic de tip 2.1 sau 5.1. Voi decideți cât de importantă e calitatea sunetului, iar pentru o cameră nu foarte mare o putere de 20W pot fi de ajuns. Să nu credeți că LG sau alte branduri oferă un sistem audio mai puternic, în general, aceasta e puterea standard a televizoarelor. Variante de top oferă mai multe difuzoare sau chiar un subwoofer integrat.

Păreri pro și contra

Are un picior de masă interesant în sensul că arată bine și oferă o bună stabilitate, însă poate fi demontat ușor pentru ca voi să montați televizorul pe perete. Conectivitatea e un plus la modelele Smart și nu prea mai sunt modele non Smart. Tizen rămâne un sistem de operare foarte bun și va fi apreciat de mulți dintre voi. Sistemul audio al televizorului e acceptabil, dar e loc de mai bine ținând cont ce oferă variantele de top, însă pentru acea diferență de preț vă recomand un soundbar wireless cu subwoofer.

Samsung RU7472 vine cu un pachet interesant și telecomanda Smart nu lipsește pentru ca voi să puteți interacționa ușor cu interfața. În funcție de bugetul vostru sau cameră se poate alege modelul potrivit, iar aici mă refer strict la diagonală. 43RU7472 și 50RU7472 sunt cele mai accesibile și oferă aceleași dotări ca și variantele mai mari.

Te-ar mai putea interesa