Samsung RT38FEAADSP, frigider de 385 litri

Frigiderul Samsung RT38FEAADSP e unul din segmentul premium cu caracteristici speciale foarte bune: garanție 10 ani pentru motor, compartiment special pentru fructe/legume, raft cu glisare, No Frost, dozator de apă, control electronic etc. Deci e mai mult decât un frigider, dar tot nu se compară cu o combină deoarece volumul congelatorului e diferit, iar la frigider, congelatorul se află în partea superioară. Înainte să achiziționați un aparat frigorific e bine să verificați dacă e Full No Frost, adică ambele compartimente să aibă această tehnologie. E important pentru cei care vor să economisească bani, să se bucure de alimente proaspete o perioadă mai lungă și nu mai trebuie să curețe congelatorul (dezghețarea e automată).

Dacă vi se pare cam scump, există și resigilate destul de accesibile cu mici zgârieturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Frigiderul
Frigiderul

E un model cu 2 uși, astfel puteți accesa ușor fiecare compartiment. Volumul net de 385 litri e împărțit astfel: 298 litri la congelator și 87 litri la congelator. E dotat cu un ecran LED, dar și control electronic. Clasa de eficiență energetică e importantă iar în acest caz e A+, adică are un consum anual undeva la 298 kWh.

Frigiderul propriu-zis are 3 rafturi din sticlă, 3 suporturi pe ușă și un compartiment pentru legume și fructe. Congelatorul are un singur compartiment și un raft din plastic. Pe partea de design are: exterior pe argintiu, ușile se deschid spre dreapta, mânere sunt incorporate, are iluminare interioară pe LED etc.

Pe partea de funcții și siguranță are: super-răcire, sistem multiflow, 1 zonă de răcire, cutie pentru alimente proaspete, Twist icemaker și compresor Inverter Digital. Accesoriile incluse nu sunt multe, ci are doar suport pentru ouă. Nivelul de zgomot e destul de redus și e așa la frigidere, doar la combinele frigorifice e mai mare.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale care le-am menționat sus la începutul articolului, designul, fiabilitate, ușor de folosit și spațios.
Minusuri: nu sunt având în vedere ce oferă în acest preț.

Samsung RT38FEAADSP e un aparat frigorific interesant deoarece poate fi o alternativă la o combină în special dacă nu vă doriți un congelator mare. Totuși acesta are un congelator mare, însă nu e compartimentat. Frigiderul e spațios și arată bine atât la interior cât și la exterior. Jos e o prezentare a seriei RT 38, iar unele modele pot să aibă un volum net diferit.

Lasă un comentariu