Samsung RL39THCMG1

Chiar dacă combina frigorifică Samsung RL39THCMG1 nu vine cu prea multe funcții, o recomand deoarece e spațioasă (290 l), are eficiență energetică A+ și nu ocupă mul spațiu. Pe scurt, pot spune că e compactă, eficientă și oarecum accesibilă. Dacă doriți un model puțin mai mare, o recomandare care arată la fel de bine e RL43THCMG1. După cum bine știți, aceste aparate frigorifice sunt combinația perfectă între un frigider și o ladă frigorifică, doar că lada frigorifică e mai performantă (adică are o capacitate de congelare la 24 de ore mult mai mare). Se poate observa în pozele de jos că are un design metalic care oferă un plus de eleganță bucătăriei. Deci dacă v-ați cumpărat o locuință nouă și aveți nevoie de aparate electrocasnice elegante, o recomandarea ar fi această combină. Poate fi bună chiar și pentru actuala bucătărie în special dacă nu ați mai avut un astfel de aparat frigorific și doriți să faceți o alegere inteligentă. RL39THCMG1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Deschis

Specificații tehnice

Datorită volumului său net de 290 de litri, puteți introduce destul de multe alimente în frigider (207 litri) și congelator (83 litri). Eficiența A+ se poate observa cel mai bine pe factura de la curent (consumul său e cu circa 20% mai mic decât la cele cu eficiență A). Chiar dacă Samsung RL39THCMG1 nu are dispecer pentru apă și gheață pe ușa frigiderului, nu le pot considera un minus deoarece nu vă oprește nimeni să depozitați sticle cu apă în el (în caz că doriți apă rece), iar gheața poate fi obținută cu ajutorul unei tăvi speciale care trebuie introdusă în congelator. Din poza de sus se poate observa că frigiderul vine cu patru rafturi (din sticlă), patru suporturi pe ușă și cu un compartiment pentru legume. Acesta vine cu sistem de dezghețare automat, pe când congelatorul are sistem de dezghețare manual. Acest congelator nu e unul prea mare dar are trei comportamente și suporturi.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un preț atractiv, e eficientă, vine de la un producător foarte bun, e spațioasă, are un design metalic și vine cu suport pentru ouă.

Minusuri: nu are filtru antibacterian.

Concluzie

Samsung RL39THCMG1  un model reușit deoarece la un așa preț nu puteți avea cine știe ce pretenții în special că are iluminare interioară destul de bună, uși reversibile, eficiență A+ și un finisaj destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa