Samsung RL43THCMG1

Combina frigorifică Samsung RL43THCMG1 e varianta mai mare a lui RL39THCMG1 deoarece acesta are o capacitate de 316 l și o înălțime de 200 cm. Motiv pentru care prezintă și mai multe rafturi în frigider (un raft în plus) și mai multe compartimente în congelator (un compartiment în plus). Are aceeași clasă A+ și același design exterior (finisaj metalic). Deci nici diferența de preț nu e așa de mare, motiv pentru care ar putea fi o alternativă puțin mai accesibilă la acesta. În funcție de necesitățile dumneavoastră veți face alegerea corectă dar dacă aveți o familie mai numeroasă și un buget generos, ar trebui să optați pentru acest aparat frigorific. RL43THCMG1 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Cam așa arată la interior

Specificații tehnice

Ca oricare altă combină frigorifică, Samsung RL43THCMG1 vine cu un frigider generos (volumul său net e undeva la 222 litri) în partea de sus și un congelator (are circa 94 litri) în partea de jos. Consumul energetic anual ajunge la 310 kWh și se datorează clasei de eficiență energetică A+. Deci are un consum bun pentru dimensiunile sale și e mult mai mic decât al celor cu clasa A sau B. Frigiderul e dotat cu 5 rafturi din sticlă, un compartiment pentru legume/fructe, sistem de dezghețare automat și 4 suporturi pe ușă (sticlele cu apă/suc pot fi așezate fără problemă pe suportul de pe ușă).

Congelatorul său e puțin mai spațios decât cel al modelului prezentat anterior și are patru compartimente (acela are doar 3) și sistem de dezghețare manual. Pe lângă acele compartimente, congelatorul are și două suporturi pe ușă ca și frigiderul. Cu acesta puteți spune adio unei eventuale lăzi frigorifice sau unui congelator suplimentar. Restul dotărilor le veți găsi și la alte modele: iluminare inferioară cu tehnologie LED, uși reversibile (se deschid standard spre dreapta) și autonomie mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine de la un producător care oferă doar aparate de calitate (indiferent din ce categorie fac parte), arată foarte bine, e eficientă, compactă și prețul său e destul de competitiv.

Minusuri: nu are prea multe funcții speciale.

Concluzie

Acest aparat frigorific numit Samsung RL43THCMG1 e recomandarea mea (la fel și modelul mai mic) deoarece e un electrocasnic care nu o să ocupe mult spațiu în bucătărie dar în care veți putea pune o mulțime de alimente, fructe, legume și chiar și băuturi.

Lasă un comentariu