O alternativă la e acest TV cu plasmă Samsung PS43E490. Codul complet al televizorului e PS43E490B1WXBT și poate că sub această denumire o să-l găsiți în diferite magazine. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar prețul nu e mare pentru că rezoluția e HD și nu Full HD. Ți-ai lua un astfel de TV deoarece întrece la capitolul calitate a imagine orice model de TV LED ori LCD.
Poze
Alături sunt două imagini din care să vă faceți o părere despre cum arată acest televizor. Are 43 de inci și pe el o să puteți urmări atât filme de la televizor cât și de pe stick-uri. Are numeroase porturi, printre care de tip LAN și WLAN, dar ar trebui neaparat precizat că nu e SMART TV. Suportul 3D e unul foarte bun, mai ales că vorbim despre un televizor cu un refresh foarte mare adică perfect pentru filme 3D.
Specificaţii tehnice
PS43E490 e un model care afișează o imagine foarte clară și faptul că ecranul e HD nu e un minus pentru că de la 2-3 metri nu se mai face diferența dintre 720p și 1080p. Greutatea lui e cam mare și asta e caracteristic plasmelor deoarece acestea au ecran mai grele. Wireless-ul e de tip Wi-Fi Direct și va putea fi folosit pentru conectarea la o rețea, dar nu pentru a naviga pe Internet deoarece nu are browser.
Păreri pro şi contra
Pro: arată bine; prețul nu e deloc mare; sunetul are caracteristica dts 2; vine cu ConnectShare; are numeroase porturi printre care se numără HDMI; vine cu tuner digital DVB-C care o să vă ajute să vizionați posturi TV în format digital, dar pentru acest lucru aveți nevoie și de un abonament HD, suportă conversie 2D în 3D.
Contra: rezoluția nu e 1080p; iar consumul e de 120W.
Concluzie
Dacă vrei un televizor pentru jocuri sau pentru a viziona filme 3D la o calitate nemaiîntâlnită atunci acest PS43E490 ar fi foarte bun. Nu costă deloc mult (are un preț asemănător cu cel al lui de la LG), dar are și câteva minusuri care îl aduc la prețul mic pe care îl are. Pentru a vă face o oarecare părere despre meniurile sale vă invit să urmăriți clipul de alături, dar trebuie știut că meniurile diferă de la un firmware la altul… la fel ca și capabilitățile.