Samsung NP700Z5C-S02RO

Dacă vrei un laptop de top atunci îți recomand un model NP700Z5C și probabil că ți-ai dat seama că e vorba despre unul de 15 inci din cod. Acest Samsung NP700Z5C-S02RO vine cu componente de top printre care se numără ecranul de 15,6 inci cu rezoluție HD+, procesorul i5-3210M și cipul grafic GT 640M. Și pe parte de software stă excelent din moment ce are Windows 8 preinstalat. O alternativă ar fi care are caracteristici similare, iar modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care vine cu niște facilități cum ar fi tastatura iluminată și suportul WiDi.

Poze

Se poate vedea că acest model arată foarte bine fiind unul argintiu. Chiar dacă bateria e una cu 8 celule, greutatea nu depășește 2,4 kilograme și astfel portabilitatea sa nu deloc afectată. Tastatura e una completă și după cum ziceam mai sus, iluminarea acesteia e o caracteristică specială.

Deschis
Întredeschis

Specificaţii tehnice

Procesorul Ivy Bridge îți va furniza toată puterea de care ai nevoie, fiind vorba despre un i5-3210M cu două nuclee reale și patru virtuale. Memoria RAM e una de 6 giga și te va ajuta să rulezi toate sarcinile cât mai fluent. Dacă ești pasionat de jocuri atunci GPU-ul o să te ajute foarte mult în acest sens deoarece e unul GT 640M cu suport Nvidia Optimus. Din clipul de alături se poate vedea cu aproximație cum merg jocurile pe acest cip grafic nou.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține foarte mult deoarece acumulatorul are 8 celule; vine cu Win 8 preinstalat; are o mulțime de porturi printre care se numără HDMI, USB 3, bluetooth și VGA; suportul Wi Di e o caracteristică foarte bună în cazul în care aveți și un TV cu așa ceva deoarece e alternativa wireless la HDMI.
Contra: nu are SSD și nici ecran Full HD, dar HDD-ul e unul pe SATA2 cu cache de 16GB.

Concluzie

Samsung nu a intrat de mult pe piața laptopurilor, dar a ajuns repede în top cu ajutorul laptopurilor sale care au un design specific și performanțe superioare în condițiile în care nu costă deloc mult. Din preview-ul de alături se poate vedea cum arată acest model și ce poate. Despre utilizarea sa trebuie menționat că nu e deloc complicată din moment ce are Windows instalat.

Te-ar mai putea interesa