Samsung NP300V5A-S03RO

Unul dintre cele mai bune laptopuri de la acest producător e laptopul Samsung NP300V5A-S03RO. Mai precis, are o configurație cu Core i7, memorie RAM de 4 GB și o placă video decentă – NVIDIA GT 520MX. Din poze dar și din clipul de jos se poate observa că e un laptop robust și e realizat din materiale foarte bune. Are chiar și un spațiu de stocare generos însă prețul e justificat și de faptul că are Windows 7 preinstalat. Există și câteva alternative la acesta însă nu au aceleași caracteristici ci apropiate. Tastatura sa e una foarte bună pentru jocuri iar întregul design e bine gândit. NP300V5A-S03RO are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Mai de aproape

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Core i7-2670QM de 2.2 GHz care e unul de ultimă generație și e cel mai performant model chiar dacă nu e un Ivy Bridge. Are și o placă video integrată tot de la intel numită HD Graphics 3000. Acesta poate reda HD și Full HD dar cel mai bine ar fi să folosiți cea dedicată ca implicit în special dacă țineți laptop alimentat la priză. Ecranul său e unul HD mat și e de tip LCD LED. Capacitatea memoriei RAM poate fi extinsă la 8GB dar și 4GB sunt suficienți pentru utilizare multimedia. Însă dacă sunteți un gamer înrăit, un SSD și 8GB de RAM sunt obligatorii.

Capacitatea HDD-ului e de 750GB și deci e mai mult decât suficient chiar și o persoană care vizionează destul de des filme și seriale TV. Chiar dacă GT 52oMX e pe 64 de biți, e foarte performantă și e decentă pentru gaming HD deoarece are 1GB de memorie video. Pe partea de dotări are: unitate DVD-RW, difuzoare stereo de 3W cu SoundAlive, card reader, cameră web, LAN, VGA, ieșire audio, trei USBuri 2.0, microfon, HDMI, WLAN și bluetooth. Bineînțeles o baterie de 6 celule oferă o autonomie decentă – 3-4 ore.

Chiar dacă are un aspect robust, e ușor – 2.45 kilograme. Pentru a vă face o idee despre performanțele sale, am pus și un clip:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de circa 4 ore, tastatură aerisită, carcasă robustă, aspect elegant, fiabilitate și oferă performanțe mari.

Minusuri: prețul.

Concluzie

Acest Samsung NP300V5A-S03RO e un laptop nou și care-l recomand celor care vor un gadget fiabil de la un producător cu renume și au un buget foarte bun. Am pus un clip cu despachetarea unui laptop similar pentru a vă face o idee despre el:

Lasă un comentariu