Samsung NP300E5C-S01RO

Modelul Samsung NP300E5C-S01RO vine ca o alternativă la NP300E5C-A01RO, venind cu i3-2370M, 4GB memorie RAM și placă video GT 610M. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primești un laptop foarte bun care ar putea fi utilizat cu succes și la jocuri. Eu l-aș recomanda mai mult pentru uz office ori multimedia deoarece e un laptop premium cu placă video pe 64 de biți.

Poze

Se poate vedea că NP300E5C-S01RO arată foarte bine, având un ecran de 15,6 inci o să fie ideal pentru vizionarea filmelor. Filmele 720p se vor vedea excelent pentru că are un ecran cu rezoluție HD+, iar dacă ecranul ți se pare mic atunci poți conecta un TV la acest notebook pentru a vedea filmele mai mari.

Din lateral
Tastatura

Specificaţii tehnice

300E5C-S01RO e un model cu procesor Core i3 care are două nuclee reale și cip grafic integrat de tip Intel HD. Laptopul vine și cu tehnologie Nvidia Optimus care presupune că placa video dedicată GT 610M e dezactivată în mod normal și intră în acțiune automat doar în jocuri și sarcini video solicitante.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine și se poate vedea că nu doar telefoanele lor sunt de excepție, ci și laptopurile; raportul dintre preț și calitate e foarte bun; vine cu Windows și acest lucru e un mare plus deoarece multă lume nu se descurcă cu instalarea sistemului de operare ori a driverelor (NP300E5C-A01RO e o variantă fără Windows care s-ar putea să fie mai ieftin… dacă te preocupă prețul); vine cu tastatură numerică și asta vă va ajuta la introducerea rapidă a numerelor.
Contra: nimic important, dar nu cred că strica un cip grafic cu 128 biți cum e GT 630M.

Concluzie

Dacă vrei un laptop bun atunci cred că un Samsung NP300E5C ar fi o variantă ok de la Samsung. Vine cu tot ce ți-ai dori de la un laptop, având porturi la zi (HDMI și bluetooth pentru transferul fișierelor de pe smartphone), dar și tehnologie care să ofere performanțe ok. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă recomand preview-ul de alături care e foarte bun, dar păcat că e în bulgară. Dacă te preocupă portabilitatea atunci trebuie știut că are o greutate mică de 2,3 kilograme, iar bateria ține undeva la 3 ore deoarece acumulatorul are 6 celule.

Te-ar mai putea interesa