Samsung NC215S

Acest netbook Samsung NC215S este primul netbook de genul (panou solar în loc de capac clasic). Acest model a fost amânat și va fi disponibil abia pe la sfârșitul lui august în caz că nu vor mai și alte amânări la un preț de circa 250 de euro. Configurația acestui NC215S nu diferă mult față de netbookurile care se află momentan pe piață.

Poze

Cam așa arată
Din lateral

Câteva informații

Samsung NC215S va avea un ecran de tip LED de tip mat de 10.1 inci la rezoluție 1024 cu 600 pixeli, 1 giga de RAM DDR3, hard disk de 25 de giga, Wi-Fi, bluetooth 3.0, 3 USB-uri 2.0, port VGA, sistem de operare Windows 7 Starter și procesor Dual Core N570. Va mai avea și alte dotări, precum: cititor de carduri, microfon, ieșire audio și RJ-45. La capitolele design și configurație, pot spune că Samsung NC215S seamănă cu modelul Samsung NC210 (în pozele de mai sus).

Ar fi fost culmea ca acest netbook Samsung NC215S să nu aibe ecran mat sau anti-glare, deoarece acest model se adresează acelor persoane care-l vor folosi în spații deschise pentru ca autonomia să fie mai mare. Oricum bateria de 6 celule poate oferi o autonomie de până în 14 ore (fără încărcare în timpul utilizării). Cu încărcare probabil undeva la 18 ore, dar nu cred că cineva ar putea sta atâta timp în fața sa și oricum încărcarea depinde și de momentul zilei (câtă lumină este afară). Nu va fi mai greu ca un netbook clasic (1.3 kilograme).

Câteva păreri

Acest model de netbook Samsung NC215S este soluția ideală pentru cei care călătoresc cu mașina sau chiar și pe jos, deoarece bateria se poate încărca în mers și deci încărcarea sa nu va mai fi o problemă. Sunt curios dacă vom vedea și la telefoane acest tip de tehnologie. Cu mai multe detalii și poze voi reveni la data lansării.

Te-ar mai putea interesa