Samsung MS23F301EAW, cuptor cu microunde seria F300G

Cuptorul cu microunde Samsung MS23F301EAW face parte din cunoscuta serie F300G care oferă soluții casnice atractive. Acest brand pune punct pe design, eficiență și fiabilitate. Probabil acesta e și motivul pentru care doriți să alegeți un astfel de aparat. Pot fi variante și pe alte culori (argintiu sau negru), dar cred că e mai important ce poate să facă. E vorba de un model destul de simplu cu control mecanic și care poate fi folosit chiar și pentru gătit datorită sistemului triplu de distribuție al microundelor.

Veți observa că interiorul e destul de ușor de întreținut și pereți sunt rezistenți la zgârieturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un cuptor cu interior voluminos oferă și un suport cu diametru ceva mai mare. Mai precis, acesta are un volum de 23 litri, iar suportul rotund poate fi văzut în clipul de la final. Puterea cuptorului e satisfăcătoare – 900 W, iar dacă pentru un preparat aveți nevoie de mai multă putere, înseamnă că aparatul necesită o dotare suplimentară – grill.

Veți vedea că are funcție de dezghețare, timer (maxim 60 minute) și 6 trepte. Aceste funcții sunt disponibile pe multe aparate din acest buget și treapta corespunzătoare se alege în funcție de cantitate sau cât de tare vreți să încălziți alimentele sau băutura.

Aparatul cântărește doar 13 kg, ca multe alte modele din același segment. Bineînțeles, un cuptor mai performant e cam la fel de mare, dar depinde și de brandul ales.

Păreri pro și contra

Arată chiar bine și combinația de culori alb, negru și argintiu chiar e plăcută. Poate fi folosit aproape pentru orice datorită treptelor disponibile și performanțelor sale. După utilizare, interiorul se curăță ușor și indiferent cu ce l-ați șterge, nu se va zgâria – Ceramic Emanel. Fiind un model atât de ieftin, nu vă puteți aștepta să aibă un panou de control digital sau grill.

Samsung MS23F301EAW e un aparat de dimensiuni mici care poate fi pus aproape oriunde (pe blat, pe un aparat, incorporat etc). Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată un astfel de aparat, am pus prezentarea de jos și se vede că interiorul e destul de încăpător.

Te-ar mai putea interesa