Samsung MG23F301TAS, cuptor cu microunde digital

Cuptorul cu microunde Samsung MG23F301TAS este unul care beneficiază de control digital/electronic, iar din această cauză e uşor de setat. Faţă de alte aparate acesta e unul care vine cu grill de 1200W.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Produsul e unul de calitate cu interior ceramic (fin uşor de curăţat şi greu de zgâriat) aşa încât pe pereţi să nu se lipească alimente.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung MG23F301TAS e unul modern cu multiple funcţii. Spre exemplu are 41 de programe/reţete aşa încât dvs. să preparaţi mâncarea preferată în cele mai bune condiţii.
Sistemul de distribuirea e microundelor e unul triplu aşa încât mâncarea să fie realizată cât mai bine… spre perfecţiune.
Se pot face economii de curent prin folosirea modului Eco. Acesta se referă în principal la reducerea consumului în standby.
Interiorul ceramic e unul nu doar rezistent, ci antibacterian aşa încât mâncarea să fie păzită de factori externi. Cavitatea e una de 23 litri suficient de încăpătoare, iar puterea aparatului e de 800W. Mai ar trebui să ştiţi că are 6 trepte de viteză şi tot atâtea trepte de putere, iar prepararea diferă de treapta aleasă. Puterea cuptorului diferă de cea a grillului care e de 1100W.
Aspectiv arată bine, fiind disponibil pe culoarea silver (argintiu). E un electrocasnic elegant din seria F300G cu geam realizat din sticlă neagră.
La terminarea preparării, acest aparat are avertizare sonoră aşa încât dvs. să nu vă pierdeţi timpul cu supravegheatul lui.
Fiabilitatea e una bună datorită faptului că are garanţie de 2 ani, dar există şi garanţie de 5 ani în urma unei promoţii, dar trebuie văzut dacă aceasta e valabilă.

Concluzie

Pe piaţă există mai multe tipuri de aparate din această categorie, dar acesta e recomandarea mea întrucât are aspect elegant, control eficient şi cost de achiziţie nu prea mare. La Samsung am văzut că se pune accent pe consum redus de energie şi mod de funcţionare eco, iar acest aparat nu face excepţie de la regulă.

Te-ar mai putea interesa