Samsung ME82V-WW, cuptor de 23 litri elegant

Samsung ME82V-WW e un cuptor cu microunde reușit având în vedere prețul deoarece oferă 23 litri, o putere de 850 W, control electronic și altele. E genul de aparat electrocasnic care vă poate fi de folos indiferent că doriți să încălziți, gătiți ceva mic ori să dezghețați. Deci e destul de funcțional și față de un cuptor incorporabil ori un aragaz, ocupă puțin spațiu și poate fi mutat ușor. Poate fi o alegere bună pentru studenți deoarece nu costă mult, însă pentru că nu are grill nu veți putea găti diverse mâncăruri. E destul de accesibil deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Am postat această poză ca să vă faceți o idee despre le, dar și un clip la final cu acesta și în care e prezentat un program.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Oferă 7 trepte de putere și care țin de cât de repede vrei să încălzească mâncarea ori acel aliment. Pentru dezghețare are o funcție specială care vă poate ușura munca din bucătărie. Interiorul său e unul ceramic și nu emailat cum e la unele, dar nu cred că e nevoie de un astfel de interior deoarece puterea de încălzire nu e așa de mare.

Am precizat că are și un număr de 6 programe, dar sunt cele esențială adică nu aduce nici un program special (în plus față de alte cuptoare). Deasemenea panoul de control oferă diverse opțiuni: temperatură, durată etc. Se poate observa că e dotat și cu ceas pentru a putea seta mai bine programul. Interiorul e destul de bine realizat și are și o tavă, dar vă recomand să nu folosiți vase metalice ci doar cele din porțelan ori sticlă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: prețul mi se pare destul de atractiv, fiabilitate crescută (e normal să fie așa că doar e oferit de un producător cu renume), design elegant (combinația negru-argintiu e bine aleasă, însă restul aparatului e pe alb), volum generos și ușor de folosit.

Minusuri: nu are grill.

Concluzie

Acest Samsung ME82V-WW e un model cu multe opțiune dar și programe de aceea beneficiază și de un control electronic. Eu vă recomand un astfel de aparat deoarece vă poate ușura viața de zi cu zi, iar încălzitul mâncării e mai eficient la microunde. Jos am postat cu un clip cu acest model pentru a vă face o idee despre el:

Lasă un comentariu