Samsung I9060 Galaxy Grand Neo, telefon dual SIM

Dacă vrei să-ți cumperi un smartphone, dar nu știi ce să alegi atunci eu îți recomand un Samsung I9060 Galaxy Grand Neo deoarece suportă două cartele (adică e dual SIM), are un preț mic și hardware actual. Să nu mai zic de faptul că are Android 4.2, deci destul de actual. Dacă îți place să fotografiezi atunci o să fi încântat de vestea că are și bliț care ajută la realizarea unor poze calitative pe timp de noapte ori atunci când lumina e una de proastă calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare. Asta în condițiile în care are un chip Broadcom BCM23550 și un GPU Broadcom VideoCore IV. Pentru a vă face o părere despre cum arată am pus alături o imagine, dar mai bine se poate vedea din clipul postat la final.

Telefonul
Telefonul

Ca specificații care trebuie neaparat menționate sunt „procesorul” de tip SoC Broadcom BCM23550 (are un CPU quad core), placa video capabil (am menționat mai sus numele ei), ecranul de 5 inci și memoria RAM de 1GB. Nici pe partea de stocare nu stă rău deoarece are 16GB incorporați și poți extinde memoria cu carduri de până la 64 de giga. Trebuie avută mare grijă deoarece memoria internă nu e chiar 16 giga, ci vreo 14 pentru că restul sunt utilizați de sistemul de operare.
Și ajungem și la OS care în cazul acestui Grand Neo e Android 4.2. Eu mi-aș fi dorit Kit Kat, dar e bine și așa deoarece e o variantă stabilă.

Ce apreciez eu la acest model e că arată bine (chiar foarte bine), că are un preț incredibil de mic, autonomia e decentă, iar pozele sunt calitative grație camerei de 5MP. Legat de ecran nu am ce să spun rău pentru că e mare și clar (rezoluția e de 480×800 pixeli).
Ca minus aș spune că nu era rău dacă avea Android 4.4 și panou IPS la ecran.

În rest, acest smartphone e unul pe care eu îl apreciez datorită cum arată și ce poate. Mai în detaliu puteți să vă faceți o părere despre el din clipul alăturat… care e excelent chiar dacă e în rusă… sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa