Samsung GN641FFXD

Samsung GN641FFXD e o plită destinată bucătăriilor moderne, fie că e vorba despre o bucătărie de acasă ori una de la un restaurant. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și pe acești bani primim o plită capabilă cu patru arzătoare pe gaz (deci nu trebuie să ne facem griji referitoare la consumul de curent) care sunt aprinse electric și care e realizată dintr-un material rezistent. Normal că există plite hi-tech cum ar fi Zanussi ZEV6340XBA, însă costă dublu… circa.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare inox, iar grătarele sunt realizate din oțel (un material foarte rezistent la diferiți factori). Panoul de comandă e unul mecanic cu butoanele situate frontal ceea ce presupune că sunt ușor accesibile chiar și de cei cu mâini scurte. Grătarele sunt vopsite negru ca și ochiurile, iar plita per ansamblu e de culoare gri-inox.

Plita

Specificaţii tehnice

Plita GN641FFXD nu doar arată bine, ci e foarte utilă. Se integrează excelent într-o bucătărie datorită faptului că e incorporabilă și astfel o să aveți parte de o bucătărie făcută ca la carte. Alimentarea electrocasnicului se realizează pe gaz, iar aprinderea fiind electrică o să puteți să gătiți mai rapid. Știu că majoritatea plitelor moderne au caracteristica de aprindere electrică, dar în trecut nu era așa.

Păreri pro şi contra

Din păcate nu cred că e plita perfectă pentru vase de tip wok, dar vine la un preț bun și e performantă la gătit. Astfel, atuurile sale ar fi designul reușit, materialele rezistente din care e realizat, aprinderea electrică a arzătoarelor și faptul că aceste arzătoare sunt alimentate cu gaz. Montarea aparatului nu e un procedeu prea complicat, însă aș recomanda să lăsați un profesionist să se ocupe de acest lucru.

Concluzie

Cum ne-am obișnuit de la Samsung, toate aparatele realizate de acesta sunt moderne, nu doar la aspect ci și la funcționalitate. Utilizarea plitei nu e complicată deoarece vine cu butoane normale și nu de tip touch cum e în cazul ZEV6340XBA de la Zanussi. Astfel, o să poată fi utilizată cu succes de către bucătari bătrâni ori tineri.

Te-ar mai putea interesa