Samsung Galaxy Note Pro P900, tabletă cu ecran Retina

Samsung Galaxy Note Pro P900 e una dintre cele mai performante tablete de la acest brand. Ecranul Retina nu e singura caracteristică specială, are și: stylus pen (cu programe corespunzătoare), multitasking îmbunătățit, mult spațiu intern, autonomie mare și un procesor Octa Core. Deci nu veți găsi multe tablete care să concureze cu aceasta și noile tablete premium tind să înlocuiască chiar și laptopurile. Bineînțeles și sistemul de operare e diferit față de cel al altor tablete – 4.4 KitKat. Veți vedea o astfel de actualizare și pe tablete și telefoane mai vechi, însă nu pe toate (pe cele mai performante).

Prețul nu e chiar de neglijat dar nu prea veți găsi o tabletă similară ori un laptop cu ecran 1600p. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul Octa-Core de 1.9 GHz e unul dintre cele mai performante modele de pe piață și cel grafic e corespunzător. Nu sunt jocuri ori aplicații care să necesite atâta performanță, însă când doriți multitasking, e binevenit. Are și o memorie RAM impresionantă – 3GB, în mod normal și o tabletă cu 1GB e satisfăcătoare.

Ecranul de 12.2 inci e ceva mai mare decât media, astfel că și greutatea tabletei e una corespunzătoare – 750 grame. Rezoluția e de 2560 cu 1600 pixeli și e cunoscută sub numele de Retina. Pe partea de memorie are un spațiu intern de 32GB, dar utilizabil e ceva mai mic. Ca și dotări are: două camere web, slot pentru card, bluetooth și WiFi. Nu are 3G, dar o astfel de dotare nu cred că o veți folosi dacă vreți tablete mai mult pentru acasă ori la locul de muncă (unde aveți un hotspot).

Autonomia de lucru diferă în funcție de ce doriți să faceți – 13 ore de internet, iar dacă vreți să ascutați doar muzică, ea poate fi chiar de 10 ori mai mare. Aveți de ales între două variante (culori), dar prețul e același.

Plusuri: autonomie peste 13 ore când navigați pe web. sistem de operare interesante, e ușoară, aplicații speciale pentru stylus pen, multitasking etc.
Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Samsung Galaxy Note Pro P900 e alegerea perfectă dacă celelalte sisteme de operare de pe piață nu vă plac. Poate fi un bun concurent pentru seria iPad. Jos am postat un clip cu despachetarea unei tablete similare.

Te-ar mai putea interesa