Samsung FN320T, mașina de spălat 12 seturi

Mașina de spălat Samsung FN320T e una deosebită și se poate observa că e varianta pe inox, dar există și una pe alb cu nume apropiat. Poate spăla destul de multe vase, deoarece într-un set intră multe feluri de vase dar și tacâmuri. Deci puteți spăla vasele pentru 12 persoane dacă se ține cont doar de o masă ori pentru întreaga familie de pe parcursul zilei. Cu astfel de aparate puteți câștiga timp dar și bani. Eu vă recomand pe aceasta deoarece e oferite de un brand destul de cunoscut, arată bine, e fiabil și altele. Toate avantajele sale le voi enumera mai jos. Arată bine chiar și la interior de aceea am postat poza de jos și un clip la final cu varianta pe alb (diferențe veți gsi doar la culoare).

Pe inox parcă e mai elegantă, iar dacă restul electrocasnicelor din bucătărie sunt pe această culoare ori pe gri, atunci nu văd de ce nu ați alege pe aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea de încărcare cred că e cel mai important aspect și ar trebui să țineți cont de el când alegeți una astfel de aparat. Puteți spăla multe seturi de vase – 12, și fiecare set cuprinde o mulțime de vase (de diferite feluri, bineînțeles). La consumul de energie are clasa A+, iar la uscare are A. Sunt două clase bune pentru acest tip de aparat.

Are 7 programe de spălare și destule funcții. Observăm un control electronic, dar și cel mecanic oferă o funcționalitate bună. Puteți bloca butoanele deoarece are siguranță pentru copii. Nu diferă cu mult ca dimensiuni față de alte modele, dar nivelul de zgomot e destul de redus comparativ cu altele – 48 dB. Finisajul pe inox se potrivește cam cu orice. Chiar dacă pare cam scump, eu zic că merită în special dacă vreți un aparat fiabil care să-l folosiți o perioadă mai lungă.

Plusuri: consum mic de energie, ușor de folosit, arată bine, nu ocupă foarte mult spațiu și e silențioasă.
Minusuri: nu prea are.

Samsung FN320T e un model reușit din cele mai multe puncte de vedere. Are cam tot ce vă puteți dori și nu e nevoie de prea multe tehnologii deoarece are o sarcină destul de ușoară… să spele vase. Jos e acel clip de care vă spuneam mai sus și nu diferă cu mai nimic de modelul prezentat anterior.

Te-ar mai putea interesa