Samsung E2252 Dual SIM

Telefonul Samsung E2252 Dual SIM e unul foarte bun pentru cei sătui să poarte după ei două telefoane. Vine ca o alternativă la Samsung E2202 și se diferențiază de acesta prin preț și caracteristici. Modelu de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, iar din această cauză cred că bugetul o să-ți permită achiziția unei huse (vezi husă compatibilă cu E2252).
Din păcate nu are suport pentru 3G, însă acest lucru e în favoarea dvs. deoarece așa telefonul e foarte ieftin și fără funcțiile care nu vă sunt de folos.

Aspect

E un model gri cu ecran color de 2 inci. Imaginile se vor vedea mai clare decât la modelul E2202 deoarece are o rezoluție ceva ma imare și un suport pentru mai multe culori. Despre portabilitate se poate spune numai de bine deoarece cântărește puțin și bateri ține mult.

Telefonul
Telefonul

Caracteristici tehnice

Vine cu ecran de 5 centimetri care are niște meniuri clare (după cum se poate vedea din preview-ul de la final), iar dacă vă interesează o să-l puteți folosi și pe post de player deoarece are un soft inteligent (bănuiesc că e vorba despre Bada) și suport pentru carduri MicroSD până la 32GB. Camera e una de 0.3 MP, dar ce e deosebit la ea e faptul că are CMOS, deci o să consume puțin din baterie.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; memorie internă e una decentă de 20 mega, putând fi expandată cu carduri MicroSD; are suport pentru două cartele SIM; poate fi utilizat pentru a trimite un e-mail; datorită tastelor o să puteți scrie rapid un SMS; vine cu bluetooth și port micro USB.
Contra: nimic. Am văzut că pe unele site-uri scrie că nu are suport pentru radio, dar eu zic că are din moment ce are și player incorporat.

Concluzie

Nu toată lumea are nevoie de un telefon inteligent care să coste 1000 lei sau mai mult. Unii sunt în căutarea unei soluții eficiente pentru a comunica, iar modelul de față cred că ar fi numai bun. Poate fi utilizat eficient datorită prezenței unei tastaturi standard și datorită lipsei a prea multor butoane.

Lasă un comentariu