Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung C27A750X

Monitorul LED Hub Samsung C27A750X de 27 inci (ca C27A550U) e util la birou sau acasă deoarece are tehnologii de ultimă generație incorporate cum ar fi USB 3 și wireless. E foarte similar lui Samsung C23A550U, dar are o diagonală mai mare de circa 27 de inci pentru cei care vor mai mult decât 23 de inci cum are şi C23A750X. Monitoarele Hub sunt un fel de docking station deoarece au multe porturi și pot fi conectate mai multe aparate la ele. Prețul nu e unul tocmai accesibil pentru neprofesioniști deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată

Flexibil

Specificaţii tehnice

Samsung C27A750X are un ecran de 27 de inci, un timp de răspuns de două milisecunde și o rezoluție oprimă de 1920 pe 1080 pixeli. Luminozitatea ecranului lui C27A750X e de 300 candele pe metru pătrat și poate reproduce 16 milioane de culori. Nu are tuner TV sau boxe integrate, dar are conectori HDMI, hub USB, LAN și VGA. USB-ul e de tip 3.0 și trebuie știu despre acest monitor că are și wireless. Fiind un LED, puterea consumată de C27A750X e de circa 43 W, deci foarte puțin. Greutatea acestui aparat e și ea mică și e de circa 5 kilograme.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran LED, multiple conexiuni (LAN, Wireless LAN, USB, HDMI, VGA etc) și ecran cu diagonala de 27 de inci.
Contra: e cam scump. (Trebuie menționat că e mai mult pentru profesioniști și de aceea are un preț așa mare. Un utilizator obișnuit nu are nevoie de USB sau LAN la monitorul său și probabil că ar face risipă de bai dacă ar achiziționa un astfel de aparat.)

Preţuri (cel mai mic preţ)

2149 lei e un preț aproximativ pentru C27A750X, dar în opinia mea e justificat deoarece are o multitudine de conexiuni utile și diagonala e de 27 inci.

Alternative

C23A550U e un alt monitor Hub, dar costă undeva la jumătate deoarece are diagonala de doar 23 de inci. Pentru cei care nu au neaparat nevoie de un ecran mare și acesta cred că e destul de bun.

Concluzie

Acest monitor cu LEDuri Hub Samsung C27A750X nu e unul destinat neaparat profesioniștilor, ci celor care vor mai mult, adică să poată conecta mai multe dispozitive la monitorul lor pentru a putea face mai multe cu un singur aparat și eventual pentru a face economie de spațiu și bani.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu