Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung B7350 Omnia PRO

Dacă sunteți în căutarea unui telefon performant cu sistem de operare Microsoft Windows Mobile atunci acest telefon mobil Samsung B7350 Omnia PRO Black ar fi o soluție. După cum vedeți are tastatură Full QWERTY cu taste numerice într-o altă culoare pentru a fi mai vizibile. Acest model este adresează persoanelor de afaceri și are instalat Microsoft Office Mobile. Este ideal pentru cei care scrie mult diverse mesaje, texte sau e-mailuri. Are un ecran tactil destul de mare pentru a oferii utilizatorului o experiență unică de utilizare. Samsung B7350 are un preț bun Vezi prețul special de azi și vine ca alternativă la modelul Samsung B7330 Omnia PRO, care este predecesorul acestui model.

Poze

Pornit

Din lateral

Specificaţii tehnice

Acest Samsung B7350 este un smartphone cu tastatură QWERTY, radio FM și are un ecran de 2,62 inci. Ecranul tactil are o rezoluție de 320 cu 320 pixeli, reproduce 65k culori și este unul TFT. Are un procesor de 528 MHz model MSM 7227, sistem de operare Microsoft Windows Mobile v6.5.3 Com3 Pro și GPS. Samsung B7350 Omnia PRO are o greutate de numai 122 de grame. Memoria internă este de 200 MB ce poate fi mărită cu un card microSD de până la 32 de giga. Pe partea de comunicații Samsung B7350 are GPRS și EDGE clasa 10, 3G, Wi-Fi, bluetooth 2.1 și GPS. La partea de porturi Samsung B7350 are mufă 3.5 mm pentru căști și microUSB 2.0

Camera video/foto are un senzor de 3.15 MP care face poze la rezoluții de 2048 cu 1536 pixeli și filmează la calitate QVGA cu 15 fps. Acesta re autofocus și funcție pentru detectarea feței și a zâmbetului. Ca aplicații are: Windows Live, Yahoo!, Pocket Office ( care cuprinde Word, Excel, PowerPoint și PDF viewer), Microsoft Outlook Mobile, Adobe Flash Lite ș.a.

Plusuri şi minusuri

Ca plusuri: Samsung B7350 are o autonomie de circa două săptămâni în stand-by și 6 ore de convorbiri, arată destul de bine, arată foarte bine, ușor, configurație destul de bună, ieftin și vine de la un producător bun.

Ca minusuri: camera foto era un senzor cam mic pentru realizarea unor fotografii care mai speciale, însă scoate poze destul de bune.

Concluzie

Acest telefon mobil Samsung B7350 Omnia PRO Black se adresează celor care folosesc destul de des telefonul mobil și au nevoie de unul cu tastatură QWERTY pentru a scrie cât mai rapid texte/mesaje, să fie ieftin și bun. Deci, într-un cuvânt… util.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu