Samsung B2230HD

Acest monitor/TV LCD Samsung B2230HD e o alegre bună dacă vreţi un gadget compact ca să ţină locul unui televizor şi unui monitor mai vechi. Acesta are o rezoluţie 1080p şi o intrare HDMI motiv pentru care poate fi util pentru posesorii de console sau desktopuri mai noi. Deci poate fi chiar un gagdet 3 în 1 pentru jocuri, filme dar şi altele. O alternativă similară la acesta e modelul T24A550. Îl recomand pe acesta deoarece sunt puţine monitoare de 21 de inci cu rezoluţie Full HD dar majoritatea vin cu montare VESA care vă permite montarea pe perete a acestora. Pe lângă aceste caracteristici generale, vine cu o mulţime de caracteristici speciale dar pe acestea le voi enumera mai jos. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia de sus
Acasă

Specificaţii tehnice

Acest B2230HD vine cu ecran de tip LCD care are o diagonală de 22 inci din care numai 21.5 inci reprezintă spaţiul vizibil. E un model şi pentru cei pasionaţi de jocuri nu numai pentru pasionaţii de filme datorită rezoluţiei de 1920 cu 1080 pixeli şi a timpului de răspuns de 5 ms. Acest ecran are un contrast dinamic de 70000 la 1, reproduce 16 milioane de culori, o luminozitate de 300 cd/mp şi unghiuri de vizibilitate foarte bune. Samsung B2230HD Vine cu tuner TV incorporat, două boxe integrate, VESA 75 cu 75 mm şi ov mulţime de intrări şi ieşiri. Acestea sunt: VGA, două intrări HDMI, DVI, compozit, component, o ieşire optică, o intrare  şi o ieşire audio. Acesta are o greutate de 4.9 kilograme fără stand şi un consum maxim de 50W.

Caracterisiticile speciale de care am menţionat mai sunt sunt: MagicAngle, funcţie PIP (Picture in Picture), Dolby Pulse, Dolby Digital Plus şi are şi o telecomandă inclusă.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: Samsung B2230HD are un design elegant datorită suprafeţei lucioase, provine de la cel mai bun producător de pe piaţă, are rezoluţie Full HD, B2230HD are multe tehnologii şi porturi, preţ accesibil şi e un gadget compact.

Ca minusuri: nu e un model cu ecran LED care ar fi presupus un contrast mai ridicat.

Concluzie

Acest Samsung B2230HD se adresează celor care doresc să facă o achiziţiei inteligentă şi nu beneficiază de prea mult spaţiu deoarece au o cameră nu prea spaţioasă. Poate fi conectat la diverse (PC, consolă PS3/XBOX/Wii sau chiar şi la un media player).

Te-ar mai putea interesa