Samsung 75NU7102, televizor 4K de 189 cm cu Quad Core

Cele mai mari televizoare de pe piață sunt și cele mai performante, însă nu toate sunt foarte scumpe. Samsung 75NU7102 face parte dintr-o serie care e foarte populară datorită prețului și care își menține caracteristici indiferent de diagonală. Un televizor atât de mare poate fi pus doar în sufragerie pentru că trebuie să respectați distanța de vizionare, iar o variantă curbată ar fi prea scumpă. Acele serii curbate oferă o imagine panoramică doar că trebuie să stați în câmpul vizual. Părerea mea e că și un model plat oferă o experiență bună de vizionare, dar să nu fie prea mic pentru că trebuie să vedem toate detaliile.

Calitatea imaginii e evidențiată mult mai bine de un conținut corespunzător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că sunteți mulțumiți de sunet pentru că nu veți asculta la multă muzică pe acesta, poate preferați de pe PC sau aveți un sistem audio separat. În general, sistemele audio integrate nu pot fi prea avansate și dacă sunt, costă o grămadă de bani. Astfel, că mai bine alegeți un soundbar 2.1 dar nu unul wireless pentru că TV-ul nu are bluetooth.

Sunt destul de multe porturi HDMI pentru a conecta simultan mai multe device-uri. Un media player nu ar avea sens cât timp are unul integrat și acela suportă subtitrări.

Păreri pro și contra

Toate tehnologiile respective sunt importante pentru că îmbunătățesc experiența cinematografică și imaginea e îmbunătățită indiferent de sursă. În 2018, mai toate televizoare au HDR 4K pentru ca imaginea să devină puțin mai reală, însă tot nu e ca pe un OLED. Mă refer la faptul că albul e mai strălucitor, culorile mai numeroase, negru e profund, contrast excelent și multe detalii (pixeli suplimentari). Designul e destul de elegant și subțire pentru un LED, ceea ce e de lăudat pentru acest brand, dar e loc de îmbunătățiri.

UHD Engine ajută foarte utilizatorii care nu aleg conținut 4K dar vor să se bucure de o imagine cât mai apropiată de cea 4K. Singurul minus al acestui model Samsung 75NU7102 ar fi puterea sistemului audio, dar e de înțeles în acest preț.

Te-ar mai putea interesa