Samsung 75MU7002, televizor 4K cu One Connect Mini

Acest Samsung 75MU7002 e aproape cel mai mare model din serie și nu cred că are sens să optați pentru cel de 82 de inci, deoarece e necesară o cameră foarte mare. Chiar nu văd de ce v-ați mai gândi la un QLED deoarece modelul de jos oferă o imagine la fel de bună cu – UHD Dimming, UHD Remastering Engine (e un upscaler foarte bun), Precision Black, Active Crystal Color, HDR1000 (luminozitate maximă de 1000 nits) etc. Acele piciorușe chiar arată bine pe o comodă modernă și indiferent ce culoare are, televizorul va ieși ușor în evidență.

Poate că din poza de jos nu reușiți să vedeți interfața sau caracteristicile sale speciale, dar se vede foarte bine acel dispozitiv numit One Connect Mini care are toți conectorii televizorului. Astfel că de la televizor pornește doar cablul dispozitivului și pe spate nu e nici un alt port. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă aveți o consolă pe care puteți rula conținut 4K, chiar merită să vă luați un televizor pe măsură, astfel voi puteți juca jocuri sau viziona conținut media de pe canapea sau fotoliu. Chiar dacă are un sistem audio puternic și clar, vi se oferă posibilitatea instalării unui sistem wireless, dar nu sunteți obligați să o faceți pentru că și așa e destul de scump televizorul.

Păreri pro și contra

Experiența de vizionare va fi una pe măsura așteptărilor, dacă nu chiar peste așteptări pentru că indicatorul de calitatea a imaginii e PQI 2300. E semnificativ mai mare la televizoarele 4K și la seriile premium, vă puteți ghida după acesta când achiziționați un TV. Cu toate acele dotări care le-am menționat mai sus, performanțele sale se apropie de cele ale QLED-urilor (o alternativă la OLED de la Samsung).

Samsung 75MU7002 costă mult pentru că nu e ca oricare alt televizor și e investiție foarte bună pentru anii ce vor urma. Apreciez că producătorul s-a gândit și la utilizatorii cu buget mult mai mic, astfel că puteți alege și o variantă de 49 inci cu dotări similare (prețul e de trei ori mai mic).

Te-ar mai putea interesa