Samsung 65Q8CN, cel mai mare televizor curbat QLED

Foarte puține branduri oferă televizoare sau monitoare curbate, iar Samsung e unul dintre aceștia și chiar impresionează la toate capitolele. Samsung 65Q8CN pare să fie cel mai mare televizor curbat cu tehnologie de imagine QLED (LED cu Quantum Dot). Spre deosebire de un model standard, acesta oferă culori naturale și luminozitate potrivită pentru a concura cu OLED. Panourile OLED au un cost ceva mai mare și unii producători le preferă pe acestea pentru că sunt foarte subțiri, însă nu știu cât sunteți dispuși să cheltuiți.

Chiar și cel de jos e foarte subțire, iar designul curbat oferă un câmp vizual interesant și nu trebuie să stați aproape de el pentru că diagonala e de 163 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident, un televizor atât de mare are și o rezoluție pe măsură – Ultra HD. Imaginea e mai detaliată pe un ecran mai mare și e recomandat să rulați doar conținut 4K, pentru că scalarea conținutului cu rezoluție inferioare se face până într-o anumită limită. Poate fi transformat cu ușurință într-un monitor pentru PC sau consolă, dar e mult mai plăcut să folosiți controlere decât un mouse+tastatură pentru că veți putea sta și pe fotoliul din sufragerie.

Chiar dacă e foarte subțire, conectivitatea e un punct forte al acestui model și nu mă refer doar la porturi fizice, ci și la tehnologii wireless.

Păreri pro și contra

Un astfel de televizor prezintă o mulțime de caracteristici speciale și chiar nu aveți ce să-i reproșați deoarece reprezintă gama de top. Managementul cablurilor nu a fost mai simplu de atât deoarece aveți un singur cablu care pleacă de la TV – One Invisble Connection, iar la acesta se poate conecta dispozitivul special One Connect Box. Pe acest periferic veți găsi toate porturile necesare, însă poate preferați să vă conectați fără fir la el. Calitatea audio impresionează deoarece sistemul audio e de tip 4.1 cu Woofer, deci nu mai e nevoie de ceva adițional.

Samsung 65Q8CN poate fi folosit cu telecomanda specială Smart și sunt multe alte serii care prezintă conectivitate bluetooth, însă nu discutăm de cele ieftine.

Te-ar mai putea interesa