Samsung 65NU8042, televizor Smart 4K seria 8000 cu Picture-in-Picture

Televizoarele 4K au înlocuit aproape în totalitate pe cele Full HD deoarece au crescut cerințele utilizatorilor, plus că era și timpul. Bineînțeles, numeroasele detalii sunt vizibile doar pe un ecran mare și consider că Samsung 65NU8042 oferă exact ceea ce căutați. Seria 8000 e una de top, costă ceva mai mult decât restul și e apreciată de toți fanii acestui brand. E dotat cu două tunere TV care permit vizionarea a două posturi TV în același timp. Deci puteți urmă un meci de fotbal și știrile de la o anumită oră.

Există și o variantă curbată la acesta, dar poate că vă depășește puțin bugetul. Trebuie să stați mai aproape de televizoarele curbate pentru a sta în câmpul vizual, altfel e ca oricare altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt destul de multe de spun despre acest televizor pentru că sunt multe tehnologii care îmbunătățesc experiența de vizionare și nu ar trebuie să neglijăm sistemul audio. Față de un televizor din generația precedentă, acum avem un sistem 2.1 cu woofer, evident, iar puterea dezvoltată e de 40W. Un soundbar cred că ar fi inutil dacă nu vreți o putere foarte mare, dar ar arăta bine poziționat pe comodă.

Păreri pro și contra

Acesta vine cu cea mai avansată tehnologie HDR de pe piață – HDR Elite, deoarece oferă imagini mult mai luminoase în scene întunecate. Deci nu veți vedea o imagine albicioasă și se poate compara cu cea oferită de un OLED. Bineînțeles, mai sunt și alte caracteristici superioare de imagine care îmbunătățesc experiența de vizionare: UHD Engine, Mega Contrast, Dynamic Crystal Color, Supreme UHD Dimming etc. Cu aplicația SmartThings puteți controla ușor televizorul de la distanță și chiar nu văd de ce nu ați încerca-o. Aveți inclusă și telecomanda pentru a ușura interacțiunea cu Tizen OS, însă și alternativele sunt variante de luat în calcul.

Se poate face cu ușurință un management al cablurilor prin spatele piciorului, pentru un design cât mai minimalist. Samsung 65NU8042 beneficiază de o carcasă compactă și cu margini subțiri. La un moment dat, singurele diferențe dintre serii de tot vor fi culoare și forma piciorului/picioarelor.

Te-ar mai putea interesa