Samsung 65NU7302, televizor curbat cu Tizen OS

Ați crezut că nu vom mai vedea televizoare curbate în 2018? Ei bine, Samsung 65NU7302 e un model cu ecran curbat și prețul pare a fi decent ținând cont de tehnologii, design și mărimea ecranului. La capitolul dotări, această nouă serie chiar stă foarte bine în sensul că nu-i lipsește nimic. Câmpul de vizionare e diferit față de cel oferit de un televizor plat și trebuie să mențineți distanța corespunzătoare față de acesta. E mai dificil la televizoarele curbate mici pentru că atunci trebuie să stați chiar aproape de ecran.

Designul e destul de simplu la această serie (ramă îngustă, picioare subțiri), motiv pentru care va da un plus de eleganță sufrageriei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și acesta dispun HDR pentru o imagine mai luminoasă, colorată și cu mai multe detalii. Chiar și alte branduri se folosesc de această tehnologie, aș putea spune că a devenit una standard.

Nu discutăm de un ecran mic că doar 65 inci înseamnă 163 cm, adică e mai mare decât patru televizoare de 31 inci. Aș putea spune că e cam obligatorie rezoluția 4K la televizoare de peste 40 inci, însă nu ar avea sens pe cele de 31 inci deoarece nu se văd detaliile.

Păreri pro și contra

Interfața Tizen OS e foarte reușită și sunt destul de multe demonstrații cu aceasta pe Youtube. Numai Samsung o oferă și alte branduri vin cu Android, WebOS, Firefox etc. Pe partea de imagine nu ai ce să-i reproșezi deoarece oferă exact ce aveți nevoie, iar dacă vi se pare cam scump atunci optați pentru serii cu ecran plat. Există destul de mult conținut 4K în special dacă optați pentru un abonament Netflix 4K. Poate că nu are cel mai grozav sistem audio dacă camera e foarte mare sau preferați să vizionați conținut alături de familie sau prieteni.

Sunt destul de puține televizoare care au fost lansate anul acesta în primăvară dar s-ar putea să vedem ceva mai multe pe parcurs. Samsung 65NU7302 arată bine în realitate deoarece e subțire și nu ocupă foarte mult spațiu chiar dacă diagonala e de 163 cm.

Te-ar mai putea interesa