Samsung 65MU8002, televizor 4K cu High Dynamic Range

Unul dintre multele televizor Smart 4K cu High Dynamic Range e acest Samsung 65MU8002, doar că acesta e mai avansat pentru că are HDR 1000 (luminozitate maximă de 1000 nits), Dynamic Crystal Color, Ultra Black, Peak Illuminator și Motion Rate 240 (reduce imaginile clare). Unele dintre caracteristicile speciale oferite pot fi diferite de la un model la altul. Alte serii oferă dispozitivul One Connect Mini, ei bine, în acest caz e vorba de modelul standard care oferă mai mulți conectori. Oricum, ambele dispozitive oferă conectorii principali și reduc numărul de cabluri care pot porni de la televizor.

Astfel, televizorul poate fi pus pe perete și nu văr atârna aiurea o mulțime de cabluri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conectivitatea e foarte bună la aceste televizoare și cu acel dispozitiv televizorul devine și mai subțire. Televizorul poate sta pe perete iar acel dispozitiv poate fi pus pe comodă sau chiar după ea dacă nu doriți să-l vedeți. Spatele televizorul e neted și e lipsit de porturi, iar voi puteți să-l puneți pe o comodă că doar arată foarte bine cu acel picior.

Sistemul audio e impresionant la acestă serie datorită ieșirii audio, posibilității conectării unui sistem audio wireless, are chiar și Woofer. Mai sunt și alte tehnologie de imagine și sunet, dar voi trebuie să înțelegeți că prețul e justificat și e vorba de o serie mult superioară.

Păreri pro și contra

Doar din numele televizorului se poate afla numele seriei și cât de avansată e, doar că în acest caz e vorba de o generație mai nouă care oferă mai multe tehnologie. Mă refer la Remastering Engine care e cea mai avansată tehnologie de la acest brand și se adresează conținutului care are o rezoluție inferioară (mărește detaliile și claritatea).

Televizorul Samsung 65MU8002 e doar unul dintre modelele acestei serii și nu e vorba de cel mai mare. Cel mai generos ecran e oferit de varianta de 75 inci și care costă destul de mult. Chiar dacă e mult mai mare decât televizorul actual, el nu va ocupa mult spațiu pentru că are o ramă subțire și pot fi promoții cu suport de perete cadou.

Te-ar mai putea interesa