Samsung 55Q7FN, televizor QLED generația 2018

Televizorul QLED Samsung 55Q7FN a fost lansat în 2018 alături de multe alte modele și pare a fi cel mai mic din serie. Chiar dacă prețul e cam piperat pentru această diagonală, imaginea oferită e una destul de realistă (negrul e negru). Lista de tehnologii audio și video e destul de mare și nu o voi enumera deoarece o știți de la alte variante mai mari. Dar după cum arată aș putea spune că intră în categoria premium, că dar oferă cel mai avansa ecran de pe piață.

Nu e cu mul mai scump decât generația precedentă, dar oferă dări suplimentare care poate le considerați utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul Quantum Dot e o alternativă bună la un OLED deoarece e puțin mai accesibil, iar acest detaliu contează pentru unii utilizatori. Acesta vine cu niște caracteristici speciale interesante: Q Engine, HDR 1500, Contrast, Color, Viewing Angle. Cu alte cuvinte, există îmbunătățiri la anumite capitole și care sunt destul de vizibile.

Rezoluția televizorului e foarte importantă cât timp vă doriți să vizionați doar conținut de calitate și nu sunt foarte multe servicii care oferă conținut 4K. De aceea, unii preferă Netflix pentru că nu e cu mult mai scump decât ce oferă furnizorii locali (ținând cont că oferă cel mult HD). Mă gândesc că-l veți folosi și ca monitor că doar veți mai pune și alte filme sau seriale de pe PC.

Păreri pro și contra

Un televizor performant are un tuner TV foarte bune (chiar și două), tehnologie WiFi, un sistem audio de 40W, funcție monitor, multe porturi și un software Smart. E vorba de Tizen OS care e folosit doar de acest producător și are o interfață prietenoasă. Toate acele tehnologii sunt motive pentru a alege acest model și nu se regăsesc pe televizoarele LED clasice.

Samsung 55Q7FN e ceva mai accesibil decât restul sau primele modele QLED lansate pe piață, motiv pentru care ar trebuie luat în calcul dacă nu vreți să-l mai schimbați în perioada următoare. Indiferent pentru care variantă alegeți, construcția și dotările sunt aceleași.

Te-ar mai putea interesa