Samsung 55MU6202, televizor UHD Curbat cu Tizen

Televizorul curbat Samsung 55MU6202 e un model de ultimă generație și se poate observa după designul său și specificațiile tehnice oferite. Bineînțeles, face parte dintr-o serie populară care e disponibilă în 3 variante. Eu prefer pe cea de 138 cm deoarece e suficient de mare pentru o sufragerie și prețul e foarte corect. Mă refer la următoarele tehnologii: HDR 4K, UHD Dimming, PurColor, Auto Depth Enhancer. Software-ul Tizen oferă o interfață prietenoasă, anumite funcții și numeroase aplicații preinstalate. În pachet e inclusă o telecomandă interesantă. În acest caz, e suficientă o singură telecomandă și nu două cum am văzut la alte branduri.

Televizoarele curbate sunt la modă în special că nu oricine are un astfel de gadget, iar cu un așa model chiar vă veți impresiona prietenii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă poate fi folosit ca monitor nu cred că veți sta prea aproape de el, deoarece cel mai bun câmp de vizibilitate îl aveți de la minim 2,5 metrii. Nu știu câte variante curbate vor mai fi pe piață anul viitor că și așa nu toate brandurile oferă astfel de televizoare.

E incorporat un sistem audio puternic care ar putea ține locul unui sistem audio clasic, dar un home cinema poate îmbunătăți experiența cinematografică. Poate că astfel de periferice ar fi prea  scumpe și ocupă mult spațiu, de aceea unii preferă un soundbar.

Mai toate caracteristicile speciale țin de partea Smart a TV-ului, deci un televizor clasic ar fi prea plictisitor. Nici nu cred că se mai fabrică televizoare de dimensiuni generoase fără soft Smart.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai elegante televizoare de pe piață, oferă o imagine clară, un sunet puternic, o interfață Tizen și multe altele. Telecomanda inclusă e destul de ușor de folosit pentru că are puține butoane. Poate că varianta de 49 inci pare ar fi mai atractivă datorită prețului, că doar sunt prezente aceleași caracteristici. Indicatorul PQI e mult mai mare la variantele curbate, iar în acest caz e de 1400.

Chiar dacă Samsung 55MU6202 are un design curbat, acesta poate fi montat pe perete ca oricare alt model. Pentru cei interesanți am pus prezentarea de jos care e valabilă pentru toată seria.

Te-ar mai putea interesa