Samsung 55H6410, TV Smart 3D UE55H6410 de 138 cm

Televizorul LED Samsung 55H6410 e un model al seriei 6 H64100 iar din numele său reies diagonala, rata de refresh și că e pe alb. Această serie oferă doar 4 variante și fiecare e diferită ca și diagonală. Are un stand interesant care îi oferă o stabilitate excelentă pe măsuța TV. Ca și design, nu am ce să-i reproșez deoarece marginile sunt înguste, imaginea e clasă din orice unghi și acel stand. Culoare albă se potrivește perfect cu argintiu (mă refer la stand) și acest televizor îl recomand celor care au o cameră bine iluminată. Dacă nu vă place albul, cele din seria H6400 reprezintă alternativa perfectă.

Prețul acestui televizor nu e chiar la îndemâna oricui dar îmi place că are o diagonală mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Pe partea de imagine nu-i lipsește nimic și nu e nevoie de o rezoluție mai mare cât timp filmele sunt la calitate maximă 1080p. Spun asta deoarece există televizoare cu imagine mult mai bună. Sunetul e puternic și clar cum ar trebuie să fie cam la oricare alt televizor Smart. Poate fi folosit ca monitor deoarece există console și desktopuri cu intrări video HDMI. Puteți să-l conectați wireless sau prin cablu de rețea la internet.

Are un tuner TV decent dar nu asta contează deoarece e un Smart TV nou. Are multe porturi de tip USB sau HDMI ca puteți conecta diverse la acesta. Puteți naviga pe web, să instalați aplicații, să socializați etc pentru că e un televizor ceva mai special decât altele (comparativ cu cele clasice).

Plusuri: rata de refresh mare (unele televizoare o au și mai mare), toate acele caracteristici Smart, designul, tehnologia 3D și performanțele audio/video.
Minusuri: nu are un preț foarte atractiv.

Samsung 55H6410 e o soluție de 55 de inci pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor. Dacă vi se pare prea scump, nu uitați de cel de 80 cm care face parte din seria aceasta. Toate arată la fel și chiar caracteristicile speciale sunt aceleași, doar prețul și diagonala sunt singurele diferențe între ele. Jos am pus un clip cu un astfel de televizor să vă faceți o ideea cam cum arată și cât de mare ar fi.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu