Samsung 55F9000, TV Ultra HD UE55F9000

Pentru cei interesați de un televizor cu un ecran mare de 55 inci (139 centimetri) care să aibă rezoluție 4K (ultra HD) acest model Samsung 55F9000 ar fi o recomandare din partea mea. Face parte din seria F9000 a anului 2013, iar acest lucru înseamnă că vine cu suport 3D și capabilitate Smart (normal că portul wireless e integrat așa încât să puteți conecta televizorul la internet fără a utiliza un cablu).

Modelul UE55F9000 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar față de alte televizoare acesta e unul cu cameră integrată, ceea ce înseamnă că pentru convorbiri Skype nu mai trebuie cumpărată o cameră.
Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum arată acest televizor… puteți remarca faptul că arată mult mai bine decât orice alt televizor, iar piciorul nu e unul în formă de X.

Televizorul
Televizorul

Specificațiile care te vor interesa la acest model sunt ecranul foarte mare cu o rezoluție mai mult decât suficientă pentru a rula orice tip de film. iar, dacă nu ai la îndemână filme atunci cu ajutorul tunerelor TV o să poți viziona diferite posturi TV la calitate HD.
Modelul acesta e foarte bun chiar și la jocuri deoarece are CMR de 1000 Hz, cei imaginile în mișcare nu vor arăta vreo formă de lag. Filmele 3D pot fi vizionate și ele deoarece are suport 3D, iar pentru cele 2D există un convertor.

Acest model are numeroase atuuri cum ar fi aspectul (cei de la Samsung au mers așa de departe încât televizorul nu are porturi, ci e livrată o unitate separată), performanța și calitate imaginii.
Poate că singurul lucru care nu o să îl apreciezi e că are un preț ceva mai mare, însă asta nu e o problemă deoarece poate fi luat în rate.

Deci, dacă vrei un televizor cu ecran mare (65f9000 e și mai mare) atunci modelul acesta ar fi o recomandare din partea mea.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu