Samsung 55F6500, TV LED UE55F6500

Samsung 55F6500 e un televizor care face parte din gama F a anului 2013 și numai după aspect îți dai seama că e un televizor premium. Atuurile sale ar fi diagonala mare de 55 inci (138 centimetri), ecranul clar mulțumită rezoluției 1080p și a suportului 3D, softul inteligent și cele patru tunere digitale integrate. Deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » aș spune că e un televizor pentru cei cu un buget mai mare, dar dacă îl vreți cu adevărat atunci nimic nu vă oprește să-l luați chiar și în rate.

Aspect

După cum spuneam mai sus, se vede după cum arată că e un televizor premium. Ecranul e unul foarte mare, iar piciorul e unul tipic în formă de X. Mie, sincer, nu-mi place piciorul, iar acest lucru poate fi depășit prin montarea pe un perete prin intermediul uni suport TV – Samsung WMN2000BX/XC.

Așa arată din față
Așa arată din față

Caracteristici tehnice

Televizorul UE55F6500 e unul smart cu capabilitate 3D (inclusiv convertor 2D în 3D), ecran foarte clar și cu o dimensiune generoasă. Dacă nu vreți să faceți uz de capabilitatea 3D (are chiar și ochelari 3D incluși în pachet) atunci nu trebuie deoarece poate fi utilizat și pentru a vedea posturi TV în format digital.

Păreri pro şi contra

Vine la pachet cu foarte multe lucruri utile, iar raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun. Vă puteți bucura de filme la cea mai bună calitate deoarece ecranul are rezoluție 1920×1080 pixeli, panel clar, refresh rate ok și beneficiază de suport 3D. Deoarece în pachet sunt incluse și două perechi de ochelari o să putți viziona filme 3D din prima.
Singurul minus care ar putea fi oarecum considerat ar fi prețul, dar după cum ziceam nu se adresează celor cu un buget restrâns.

Concluzie

Acest televizor e unul foarte bun pentru cei care ar dori să facă un home cinema la ei acasă, iar pentru a beneficia și de un sunet foarte calitativ aș recomanda și achiziție unui sistem de audio. Despre utilizare trebuie spus că acest televizor e unul foarte ușor de utilizat de oricine deoarece vine cu o televomandă ergonomică și cu meniuri ușor de navigat.

Te-ar mai putea interesa