Samsung 55ES6800

Televizoarele Samsung sunt cele mai bune TV-uri de pe piață, iar acest model de televizor led 3D Samsung 55ES6800 nu face excepție deoarece are tehnologie LED, 3D, capabilității smart, wireless integrat și multe altele. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, însă acest lucru e datorat în principal datorită ecranului mare de 55 inci care vine vreo 138 centimetri. Fiind un TV premium e normal să vină și ochelari 3D în pachet… mai exact cu două perechi.

Poze

Se poate vedea că arată foarte bine și că e subțire datorită faptului că ecranul e unul de tip slim LED. E un TV argintiu cu picior în formă de x și dacă o să doriți să-l montați pe perete atunci nu văd de ce acest lucru nu s-ar putea realiza. Singurul neajuns al acestui ecran foarte mare ar fi faptul că are un consum undeva la 80W, însă dacă vreți imagini foarte reale și mari atunci ar fi foarte bun.

Așa arată
Pe perete

Specificaţii tehnice

UE55ES6800 e un model care mă gândesc că e foarte dorit datorită capablităților sale însă nu toată lumea are bani pentru un astfel de TV. Oarecum acest neajuns ar putea fi compensat cu achiziția de gadgeturi în rate care e un lucru posibil la majoritatea magazinelor. Ecranul e unul foarte mare și datorită rezoluției de 1920 pe 1080 pixeli o să puteți vedea filme Blu-ray. E o sculă foarte bună deoarece poate fi conectat la internet fără fir și având browser o să puteți naviga pe internet ca și cum ați avea calculator.

Păreri pro şi contra

Pro: are tot ce ți-ai dori de la un TV de ultimă generație; raportul dintre calitate și preț este excelent datorită ecranului de 55 inci;  prezența tunerelor digitale vă facilitează vizionarea posturilor TV în format digital și în acest fel o să puteți urmări posturile HD de la RDS fără a avea nevoie de un aparat suplimentar.
Contra: prețul e cam mare pentru muritorul de rând, însă dai un bani și stai în față.

Concluzie

Dacă ești o persoană care vrea ce e mai bun și se respectă atunci un astfel de TV cred că ar fi ok. E destul de popular la românii cu bani și din câte am văzut a fost destul de cumpărat deoarece am văzut pe forumuri că unele persoane aveau unele întrebări referitoare la acest produs. Per ansamblu e un televizor foarte bun și dacă te interesează ceva performant vizual și acustic atunci acest model ar fi o alegere… optimă.

Lasă un comentariu