Samsung 51E550

Acest televizor cu plasmă Samsung 51E550 e un televizor „inteligent” cu o diagonală de 129 cm și care îl recomand celor care vor o plasmă și nu un LED. Spun asta pentru că LED-urile nu oferă imagini întunecoase cum oferă plasmele, iar contrastul iasă în evidență. Deasemenea îl recomand celor pasionați de jocuri și de aceea ar fi indicat un desktop performant sau o consolă hardware. Spre deosebire de alte plasme, acesta are tehnologie 3D și mai precis, poate convertii imagini 2D în 3D. Puteți să aveți un mic cinema la voi acasă având în vedere că primiți și două perechi de ochelari. Prețul său e discutabil, dar cu siguranță nu veți refreta această investiție. Samsung P51E550 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe măsuță
Pe perete

Specificații tehnice

E vorba de o plasmă 3D de 51 inci care presupună că diagonala măsoară vreo 129 cm. Bineînțeles rezoluția e una 1080p, iar datorită tehnologiile prezente, imagine e foarte clară. Pe partea de audio are toate tehnologiile necesare și două difuzoare incorporate de 10W fiecare. Playerul multimedia incorporat e o dotare standard și la fiecare televizor are o altă funcționalitate, însă toate pot reda conținut media. La unele acest tip de player poate fi folosit pentru înregistrare video.

Porturile care le veți găsi la acest televizor sunt acestea: LAN, două USBuri, HDMI (3x), Scart dar și altele. Deci conectarea la internaet se poate face doar prin mufa LAN. Având în vedere dimensiunile sale, mi se pare ok greutatea de 25 kilograme. Samsung 51E550 poate fi montat pe perete cu un suport corespunzător. Pentru că e un Smart TV, are și caracteristici speciale: skype, aplicații, internet prin intermediul browserului, ConnectShare etc. Pentru Skype aveți nevoie de o tastatură și de o cameră web, iar acea tastatură e inutilă atunci când navigați pe web.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design foarte elegant, imagini clară cu nuanțe de negru profunde, conversie 2D-3D, ochelari 3D incluși, diagonală mare, e un Smart TV cu aplicații și browser web.

Minusuri: nu vine cu Wi-Fi integrat care ar fi presupun și DLNA.

Concluzie

Acest Samsung 51E550 e un televizor reușit având un raport funcționalitate/preț bun iar alternative există (mai ieftine sau mai scumpe). PEntru a vă face o idee am pus un clip cu prezentarea sa:

Te-ar mai putea interesa