Samsung 50F6400, televizor Smart de 125 cm

Samsung 50F6400 e un televizor LED cu funcții Smart și cu tehnologie 3D. Se poate observa că face parte din seria F6400 care nu e nici cea mai ieftină dar nici cea mai scumpă serie. Toate televizoarele din această serie sunt excelente și arată la fel. Doar între serii există diferențe, iar aceasta cred că oferă cele mai uzuale și folositoare funcții. Se poate observa din numele său că ecranul e de 50 de inci, dar nu sunteți nevoiți să achiziționați neapărat această variantă, există modele și mai mici. Jos am pus o poză dar și un clip spre final, ca să vă faceți o idee despre el.

Îmi place varianta aceasta deoarece e perfectă pentru o sufragerie mare ori un dormitor spațios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

E un televizor din 2013 dar care însă e popular datorită caracteristicilor sale și va fi mai ieftin decât viitoarele generații de televizoare „inteligente”. Nu am ce să-i reproșez pe partea de sunet și imagine deoarece sunt prezente cele mai bune caracterisitic și tehnologii din acest buget. Totuși o rată de refresh mai mare e binevenită. Acest model are 200Hz iar la modelele premium, e chiar și mai mare.

Are multe porturi HDMI și USB. Are nevoie de multe deoarece mulți dintre voi vreți să folosiți o tastatură, cameră web, desktop ori o consolă cu acesta. Nu mai e nevoie de un monitor deoarece calitatea e mult superioară comparativ cu altele. Nu are nevoie de adaptor wireless deoarece are WiFi, puteți interacționa vocal cu televizorul, naviga pe web, să folosiți telefonul ca și telecomandă etc.

Dacă playerul integrat nu suportă un anumit format media, e bine să alegeți un media player extern cu tehnologie 3D.

Plusuri: claritate, calitate, performanță, funcționalitate, preț bun și fiabilitate.
Minusuri: chiar dacă nu e foarte scump, nu oricine și-l permite.

Samsung 50F6400 e o alegere bună ținând cont de concurență iar dacă nu veți folosi funcțiile Smart, există serii mai accesibile și cu caracteristici tehnice similare. Bineînțeles, nu veți găsi la fel de multe porturi deoarece televizoarele clasice nu au nevoie de multe USBuri și HDMIuri (USBul în cazul televizoarelor simple e folosi doar pentru redare medie, pe când la cele Smart, poate fi folosit pentru conectarea unei tastaturi ori camere web). Jos e acel clip de care vă spuneam mai sus și nu veți găsi diferențe de caracteristici chiar dacă diagonala diferă.

Te-ar mai putea interesa