Samsung 48H6200, TV Smart 3D UE48H6200 de 121 cm

Samsung 48H6200 e un televizor Smart din seria H6200 și după cum se și numește e destul de similară cu H6400. La aceasta rata de refresh e mai mică, caracteristică evidentă din denumirea sa. În rest, poate doar la design mai veți găsi diferențe. Deci dacă nu vă place prețul acelei serii alegi pe aceasta, ori dacă vrei ceva mai bun pe partea de imagine, alegi cel cu 400 Hz. La fel ca seria H6400, și aceasta aduce multe variante (de la 80 cm până la 152 cm). Arată splendid cu acel suport însă la alte televizoare e diferit (există serii mai vechi cu un stand similar). Fiind o variantă de 121 cm, îl puteți pune în sufragerie ori în dormitor, dacă aveți o cameră mai spațioasă (pe perete ocupă mai puțin spațiu).

Din numele său reiese diagonala sa de 48 inci dar și dimensiunile televizorului (sunt generoase). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Pe partea de sunet are un sistem audio decent, difuzoare puternice, sunet 3D și altele. Cu o rată de refresh de 400 Hz imaginea e destul de clară și chiar dacă există televizoare cu refresh mai bun, nu e nevoie de mai mult. Imaginea e FullHD cum ar trebui și televizoare cu imagine mai bună sunt foarte scumpe. E vorba de o serie nouă – 2014, de aceea și caracteristicile tehnice sunt bune.

Nu mai există televizoare cu tehnologie wireless Ready, ci doar cu wireless deci nu mai e nevoie de adaptoare. Tehnologia 3D nu lipsește de pe nici o serie performantă și cu ea puteți viziona filme 3D chiar dacă sunt 2D. Caracteristicile speciale se datorează în mare parte faptului că e un Smart TV.

Plusuri: aplicații, navigare pe web, design elegant, ConnectShare, wireless, Quad Core, imagine 1080p etc.
Minusuri: nu prea are.

Samsung 48H6200 nu poate fi foarte ieftin deoarece e un model Smart cu tehnologie 3D iar imaginea e de 121 cm. Clipul de jos e cu această serie și cred că vă puteți face o idee bună despre cum arată și ce oferă. Puteți opta și pentru niște accesorii ori gadgeturi alături de acesta (mai multe perechi de ochelari 3D, un kit de montare pentru perete, media player 3D, sistem audio).

Te-ar mai putea interesa