Samsung 48H5500, TV Smart UE48H5500 de 121 cm

Unul dintre cele mai mari Smart TV-uri Samsung e acest Samsung 48H5500. Se recomandă prin imaginea de bună calitate, telecomanda smart și costul mic de achiziție. Față de generația 2014 de televizoare smart, acest H5500 are o telecomandă foarte interesantă sub formă de ou care o să te ajute să-ți controlezi mai bine televizorul (din clipul de la final se poate vedea mai bine cum arată).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul forte mic pentru un televizor de o așa talie. De exemplu, meniurile nu se vor bloca deoarece procesorul e unul rapid de tip quad core.

Aparatul
Aparatul

Televizorul e unul cu o diagonală de 121 centimetri (cu aproximație deoarece în inci e 48), iar rezoluția optimă e 1920×1080 pixeli. Aspectul imaginii e 16 pe 9, lucru care va facilita vizionarea filmelor ca la cinema. Are și CMR 100 pe partea de caracteristică superioară de imagine, însă nu putem spune că acest refresh e la fel de bun precum la televizoarele 3D.
Pe acest televizor nu o să puteți vedea doar filme Blu-ray, ci se pot viziona și canale HD întrucât televizorul e unul cu tunere digitale DVB C și T (în momentul de față cel T e inutil pentru că în România nu avem televiziune terestră HD).
Și la capitolul audio stă foarte bine. În trecut televizoarele nu aveau dts, însă acum nu mai e cazul deoarece toate au suport pentru audio de înaltă definiție.

Sunt multe lucruri de apreciat la acest model, de la greutatea scăzută până la portul wireless integrat. Puteți să vă uitați la filme pe stream deoarece are browser web și suport pentru diferite servicii online.

Deci, dacă vreți un televizor modern care să poată fi utilizat pentru vizitat Facebook, vorbit pe Skype și alte lucruri, atunci acest Samsung ar fi mai mult decât ok.
Alături am pus și un preview așa încât să vă puteți face o părere despre cum arată. Din păcate acest clip e în olandeză, dar cred că vă puteți forma o opinie despre aparat.

Te-ar mai putea interesa