Samsung 46F6200, Smart TV de 116 cm cu 100 Hz

Televizorul LED Samsung 46F6200 e unul din acele televizoare Smart mai ieftine și spun asta deoarece există variante și mai scumpe (cu tehnologie 3D, design mai elegant, tehnologii de interacțiune etc). Nu văd de ce ați da bani în plus pentru dotări care probabil nici nu le veți folosi adică nu sunt utile. Probabil că tehnologia 3D ar fi fost ideală pentru copii dar și pentru voi dacă sunteți pasionați de filme ori seriale. Pentru cei care îl vor doar pentru vizionarea știrilor ori a unei emisiuni, tehnologia 3D nu e o alegere utilă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Îl puteți pune pe un perete dacă nu aveți o măsuță mare pentru televizor. Finisajul argintiu e mai elegant decât cel pe negru și care îmi place (se poate observa în poza a 2-a că marginile sunt puțin transparente).

Din față
Din față
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Nu oferă tehnologie de conversie a imaginii care era utilă la vizionarea filmelor în 3D chiar dacă erau în mod 2D. Sistemul audio e unul de tip Down Firing+Full Range. Acesta e întâlnit la multe televizoare noi de la acest producător și e cunoscut pentru claritatea sunetului. Vizionarea filmelor se poate face în diverse moduri având în vedere că e un Smart TV.

CMR-ul acestui model e același ca și la restul modelelor din această serie – 100 Hz. Pe partea de imagine are o rezoluție FullHD, aspect lat, o mulțime de tehnologii și filtru de zgomot digital. Tunerul TV e unul performant și cu care puteți deci recepționa posturi HD. Playerul integrat e destul de util dacă vreți să vizionați un filme de pe o memorie externă USB.

Porturile acestui televizor sunt aceleași însă fiind un Smart TV, aduce un plus de HDMIuri și USBuri. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt multe iar o parte dintre ele le și știți: PIP, Social, SmartHub, ceas, timer, stingere automată, înregistrare personală prin USB, senzor eco etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: diversele funcții și caracteristicile sale speciale, browser web, WiFi Direct, designul și calitatea.

Minusuri: prețul e oarecum justificat dar putea fi mai mic.

Concluzie

Acest Samsung 46F6200  e unul dintre cele mai mari modele din seria F6200 și care cred că e o alegere bună pentru cei care nu vor un televizor obișnuit ci unul cu care să poată naviga pe web sau să folosească diverse servicii web.

Te-ar mai putea interesa