Samsung 46F5700, Smart TV de 116 cm

Televizorul LED Samsung 46F5700 (sau UE46F5700) e un model Smart adică oferă caracteristici speciale ca: Smart Hub, aplicații, Dual Core, AllShare etc. Are nevoie de un astfel de procesor deoarece puteți pori mai multe procese în același timp. Deci puteți beneficia de un multitasking mai bun. În general, astfel de televizoare sunt bune pentru cei care nu au o tabletă și ar dori să navigheze pe web de pe canapea fără prea mult deranj. Arată bine din toate unghiurile și calitatea imaginii e excelentă CMR 100 Hz. La un așa preț un CMR mare era bine venit dar și așa e suficient. Puteți recurge și la rate fixe fără dobândă deoarece nu e chiar ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că designul e elegant dar acel suport e des întâlnit, adică îl găsim și la alte serii (mai noi dar și mai vechi).

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Tehnologiile de imagine și sunet unt cele cunoscute de pe alte modele și care sunt dotări standard pentru modelele acestui an. Deci nu mai e nevoie să le enumăr deoarece probabil le știți și oricum sunt cele mai bune. Sistemul audio e Down Firing + Full Range adică sunetul e mai clar dar și puternic. Oferă diverse opțiuni în funcție de ce faceți (vizionați un film, vă jucați sau pur și simplu urmăriți o emisiune).

Porturile video ale acestui model sunt cele HDMI și sunt 3 la număr. Ca și porturi are 2 USBuri, care pot fi folosite pentru conectarea unui HDD/stick sau a unor periferice. E dotat și cu senzor eco care ajustează luminozitatea ecranului în funcție de luminozitatea încăperii. Un televizor cu WiFi Direct nu mai necesită adaptor wireless pentru transferul fișierelor. Prezintă și alte caracteristici interesante dar o mare parte din ele le-am prezentat sus în primul paragraf.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie WiFi Direct, Smart TV, browser web, vizionare filme de pe stick, multe porturi și sunet clar.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest Samsung 46F5700 s-ar potrivi perfect într-o sufragerie mare deoarece diagonala e generoasă iar pentru a economisi spațiu, îl puteți monta pe un perete. Alternative sunt destule chiar și cele cu diagonală mai mică din această serie sau alta. Idee e să nu luați un model prea mare dacă aveți o cameră mică deoarece pentru unii poate să fie oarecum deranjant.

Te-ar mai putea interesa