Samsung 43M5502, TV FHD cu PQI 800

Televizorul 43M5502 de la Samsung e unul cu rezoluție Full HD și soft smart și se adresează pasionaților de seriale precum și celora care se uită mult la posturi în format digital (are tuner DVB T2/C).
Modelul Samsung 43M5502 se adresează celora interesați de un aparat care să aibă o mulțime de dotări, dar care să fie ușor de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». E un model M5502 din seria 5 adresat celora care vor ceva accesibil, dar cu multe facilități utile. Nu are rezoluție UHD, dar nu e neaparat un minus întrucât de la o anumită distanță nu se distinge față de FHD.


Caracteristici

Vine cu soft avansat, adică are browser, aplicații și e similar softului de pe telefoane. E vorba despre Tizen, fiind un sistem de operare special optimizat pentru televizoarele smart ale celora de la Samsung.
Conexiuni are multiple tipuri printre care wi-fi, LAN, RF In, Slot CI+, 2 USB, 3 HDMI și altele. Conectarea la net se poate face prin wireless sau LAN. Wireless-ul e viitorul, dar pentru o conexiune stabilă probabil că tot firul e varianta optimă.
Poate fi utilizat ca monitor deoarece are funcție monitor, iar acest lucru presupune că aparatul oferă posibilitatea afișării pe ecran a imaginilor de pe un laptop. Recomand în acest sens să folosiți portul HDMI pentru că se transmite și sunetul.

Avantaje

Se poate monta pe perete întrucât are Vesa 200×200. Montarea pe perete e o opțiune pentru cei interesați de a face mai mult spațiu în living.
Consumul de curent e unul minimal de 95W, iar acest lucru ne ajută să facem economii la factura de curent. Televizoarele LED de azi sunt mult mai economice decât plasmele sau LCD-urile de acum 4-5 ani… consumul fiind poate și pe jumătate.
Hardware-ul e unul puternic, noi vorbind despre procesor quad core, panel de calitate superioară și o mulțime de porturi utile.

Concluzie

Modelul de față e pentru cei interesați de un televizor care să se prezinte bine vizual și tehnologic.
Probabil că singurul neajuns ar fi că nu e 4K și de aceea o alternativă 4K ar fi aceasta.

Te-ar mai putea interesa