Samsung 43F4500, televizor plasmă cu rezoluție HD

Dacă îți plac jocurile și vrei să le joci pe un televizor rapid atunci o plasmă ar fi recomandarea mea. Acest model Samsung 43F4500 vine cu un refresh rate de 600 Hz, ceea ce garantează imagini foarte realiste și lag către 0. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare, în condițiile în care are tuner dublu, player multimedia cu suport DTS, senzor eco (pentru a economisi curent) și multe altele.

Aspect

După design nu prea îți dai seama că e vorba despre plasmă și acest lucru îl vezi când vrei să-l ridici. Asta pentru că are o greutate de circa 15 kilograme. Datorită acestui lucru trebui să cumpărați un suport TV rezistent în cazul în care vreți să-l puneți pe perete, iar recomandarea mea ar fi un Hama 84426, 23-42 inci, max 50 Kg.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Televizorul PS43F4500 vine cu un ecran de 43 inci (109 centimetri) care are o rezoluție de 1366×768 pixeli, ceea ce înseamnă că are o rezoluție bună pentru a vedea filmele HD. Fiind un ecran de tip plasmă, consumul de curent e mare, mai exact de 90W, dar când vrei calitate a imaginii trebuie să compensezi cu ceva.
Vine cu o mulțime de porturi, însă eu le-aș aminti pe cela mai importante, cum ar fi USB și HDMI.

Păreri pro şi contra

Prețul e unul foarte bun, iar dacă ești de părere că găsești un Smart TV la acești bani și care să aibă o imagine mai calitativă atunci te înșeli. Un model LED care ar putea să se ridice la nivelul acestuia e Samsung 42F5000, însă în momentul de față are un preț ușor mare. Playerul integrat e unul foarte capabil, însă nu se poate compara cu un Samsung BD-E5500 care-i un player Blu-ray.
Singurul minus ar fi rezoluția care e doar HD și nu Full HD.

Concluzie

Televizoarele cu plasmă consumă ceva mai mult curent și au o greutate mare, dar imaginea e una foarte calitativă și de aceea multă lume le folosește pentru PS3. Dacă vă preocupă faptul că nu are suport nativ 1080p atunci trebuie știut că de la o anumită distanță nu mai vezi diferența dintre HD și Full HD. Despre utilizarea televizorului trebuie spus că poate fi utilizat cu ușurință de oricine datorită meniurilor simple.

Lasă un comentariu