Samsung 42F5700, Smart TV de 107 centimetri

Dacă te interesează un televizor foarte aspectuos și capabil în același timp atunci îți recomand acest model Samsung 42F5700 care e o alternativă de peste un metru la Samsung 32F5700. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar datorită acestui preț mic cred că o să vă permiteți și un suport TV Hama 83756, 37″- 63″.
Eu aș recomanda acest model celor pasionați de tehnică nouă și care vor un televizor inteligent cu care pot intra și pe Internet pentru a verifica profilul de pe o rețea de socializare.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea cu aproximație cum se prezintă acest UE42F5700, iar dacă nu vă place cum arată piciorul acela în formă de X atunci îl puteți lua jos și instala televizorul pe un suport TV compatibil.

Cum arată
Cum arată

Caracteristici tehnice

Modelul 42F5700 e unul cu un software foarte inteligent, iar din această cauză e nu e neaparată nevoie de un player multimedia. Dacă vreți să vedeți filme Blu-ray atunci aveți nevoie de un player de genul Samsung BD-E5500.
Ecranul e unul foarte clar, iar acest lucru trebuie mulțumit în principal faptului că are rezoluție Full HD și 42 inci. Și sunetul e calitativ, dar totuși aș recomanda un sistem dedicat de genul Samsung HT-E4500.

Păreri pro şi contra

Vine la un preț deloc mare și de aceea putem spune că are un incredibil raport între preț și calitate. Facilitățile care mă ajută pe mine sunt software-ul inteligent, playerul capabil de a reda o mulțime de tipuri de fișiere (inclusiv filme *.mkv cu sunet). Nu ar trebui neglijat nici faptul că are garanție de 2 ani căreia eu recomand să-i faceți extensie garanție.
Din păcate nu e 3D, iar asta înseamnă că nu e bun pentru filme 3D și acesta ar fi singurul minus.

Concluzie

Dacă vrei să te bucuri de un film foarte calitativ atunci eu îți recomand acest televizor care e numai bun pentru o cameră medie sau mare. E foarte ușor de utilizat și de aceea cred că ar fi un cadou numai bun pentru părinți ori persoane care nu au tangențe cu tehnologia de vârf.

Te-ar mai putea interesa