Samsung 40J5000, televizor mare și ieftin

Televizorul Samsung 40J5000 e cel mai mare din serie și poate că ați observat că nu prea se mai fabrică variante cu Non Smart cu ecran mare. Aceste variante sunt destul de accesibile pentru nu au interfață Smart, dar pot fi folosite pentru a reda conținut media pe pe un laptop, media player sau stick USB. Are chiar și funcție PIP, dacă vreți să vizionați două lucruri diferite. Nu sunt multe televizoare cu această funcție pentru că mulți utilizatori nu prea o mai folosesc.

Mai sunt și alte funcții și caracteristici speciale, dar cred că vă veți face o idee bună despre el din poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Specificațiile tehnice sunt destul de importante, dar când vine vorba de un brand foarte cunoscut și experimentat, acestea sunt irelevante. Sistemul audio mi se pare suficient de avansat deoarece are difuzoare de 10W fiecare și tehnologii ca: Dolby Digital Plus,  DTS Studio Sound și DTS Premium Audio 5.1. Cică, există și un mod pentru cei care decid să pună televizorul pe perete, e ceva nou și interesant care nu trebuie neglijat.

Dotările sunt satisfăcătoare, adică are un tuner TV  decent, HDMI, USB, slot CI și alte porturi tipice televizoarelor noi. Caracteristicile speciale sunt: mod jocuri, PIP, ceas+cronometru pentru oprire, Connect Share Movie, Digital Clean View, căutare automată canale și altele.

Păreri pro și contra

E unul dintre cele mai accesibile variante de 102 cm de la acest brand și e vorba de o serie nouă. Bineînțeles, prețurile sunt justificate de cele mai multe ori, iar un model mai vechi care e de mult timp pe piață, va avea un preț ceva mai atractiv. Până la urmă, e vorba de un model FullHD care poate fi pus oriunde.

Chiar dacă Samsung 40J5000 e un model ieftin, veți găsi prezentări video cu acesta care vă pot ajuta să luați decizia finală. Nu cred că e nevoie de un buget foarte mare pentru a avea un televizor performant în sufragerie. Dacă dețineți un smartphone performant sau chiar o tabletă care o folosiți des pentru navigare web/socializare, nu cred că mai avea sens o interfață smart.

Te-ar mai putea interesa