Samsung 40HU7500, TV interactiv UE40HU7500

Pentru cei interesați de un televizor 4k cei de la Samsung au pregătit seria HU7500 din care fac parte Samsung 40HU7500 și modelul de 48 inci 48HU7500. Cel mai apreciat e modelul de 40 inci (101 centimetri) tocmai datorită dimensiunii medii a ecranului. Poate că te întrebi de ce ți-ai lua un astfel de televizor, iar răspunsul ar fi pentru că e cel mai tare – are ecranul clar, procesor quad core, soft smart, browser și poate fi controlat interactiv… de aceea i se zice televizor interactiv.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat performant din toate punctele de vedere. iar, dacă vreți să utilizați Skype atunci eu v-aș recomanda să cumpărați o cameră compatibilă deoarece televizorul e Skype Ready.

Aparatul
Aparatul

Probabil că cel mai tare lucru la acest dispozitiv e ecranul Ultra HD (rezoluție 3840×2160 pixeli), însă e cam o chestie de marketing la fel ca și 3D-ul deoarece în comerț nu o să găsiți prea multe filme la această rezoluție… idem pe net. Dar, având un astfel de aparat sunteți asigurați că într-un viitor apropiat o să puteți reda astfel de filme când o să apară.
Are integrat un player pe USB foarte bun, iar pe partea de tunere are DVB C, T și S2 așa încât să vă puteți bucura de transmisii digitale la cea mai bună calitate.

Eu apreciez la acest model că are un preț bun, că vine dotat cu foarte multe lucruri utile și că nu costă deloc mult… având în vedere că e o inovație tehnologică. Singurul lucru pe care eu nu-l apreciez e că nu vine cu cameră așa încât să puteți utiliza Skype din prima, însă poate fi cumpărată separat… dacă nu există cumva o oferă cu această cameră la pachet.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merită banii și mă bucur că au apărut televizoare 4k la prețuri accesibile. Pentru a savura un film la intensitate maximă vă recomand să cumpărați și un sistem 5.1 deoarece o să vă ajute la redarea unui sunet și mai calitativ.
Dacă vă interesează mai multe detalii referitoare la seria HU 7500 atunci din clipul de alături vă puteți face o impresie.

Te-ar mai putea interesa