Samsung 40F7000, Smart TV argintiu + Galaxy S4 cadou

Actualizare: Telefonul Samsung Galaxy S4 e un telefon de top iar acum îl primești cadou dacă achiziționezi un Samsung seria F7000 sau un Samsung seria F8000. Mie îmi place foarte mult Samsung 40F7000. Perioada de valabilitate ofertei cred că e până pe 24.06.2013 inclusiv.

40f7000-cadou-s4

Articolul din 23.04.2013:
Samsung 40F7000 e un televizor LED de tip Smart care face parte dintr-o serie destul de bună – F7000. Chiar dacă nu e F8000 oferă caracteristici și dotări similare. Deci nu are rost să dați acei bani în plus pe design, subwoofere și un CMR mai mare. Spun asta deoarece poate optați pentru un sistem audio 5.1, iar subwoofere din televizor devin inutile. Diferența între un CMR de 800 și unul de 1000 Hz e foarte mică. Tehnologiile de interacțiune sunt și ele interesante deoarece nu mai necesită folosirea telecomenzii. Dar eu vă recomand să folosiți telefonul sau tableta pe post de telecomandă deoarece oferă mai multe funcții. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e cel cunoscut, adică toată seria arată la fel. Iar dacă nu vă place cum arată puteți alege alte model cu suport rotunjit sau dacă nu, îl montați pe perete.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Ecranul de 101 cm e destul de mare pentru a vă transforma sufrageria într-un mini cinema. Rezoluția e cea FullHD care e suficientă având în vedere că nu există filme la rezoluții mai mari. faptul că e un Smart TV de ultimă generație, oferă doar cele mai bune tehnologii și caracteritici video/audio. Nu e nevoie de un player extern deoarece are unul integrat, dar filmele pot fi viziona și de pe internet deoarece are browser web și aplicații diverse. Puteți viziona filme Blu-ray deoarece are DTS versiunea 2.0.

Playerul integrat poate fi folosit și pentru înregistrarea uni meci de fotbal sau emisiuni. Deasemenea are suport pentru a folosit smartphone-ul ca telecomandă. La web vă puteți conecta fie wireless fie LAN. Eu prefer wireless deoarece am un router wireless și televizorul are WiFi Direct. Are și alte caracteristici speciale dar nu le vo mai enumera deoarece sunt aceleași ca și la restul modelelor Smart de la Samsung.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: claritatea imaginii, destule HDMIuri și USBuri, tehnologii noi, funcționalitate superioară, accesoriile incluse,

Minusuri: nu oricine și-l permite.

Concluzie

Acest Samsung 40F7000 e recomandarea mea pentru cei care consideră că seriile mai ieftine nu oferă performanțe pe măsura așteptărilor. Acesta e cel mai mic din serie dar nici nu cred că unul mai mare e mai bun deoarece 101 cm sunt suficienți pentru o sufragerie modestă. Alternative sunt destule având în vedere cât costă, iar cu timpul se va mai ieftini dar nu cu mult.

Te-ar mai putea interesa