Samsung 40C6500

Acest televizor LED Samsung UE40C6500 este unul de 101 centimetri și costă undeva la 3099 lei. Vine ca o alternativă mai bună la Samsung UE40C5000. Este un Internet TV cu un design unic şi are toate funcţiile posibile. De asemenea e perfect pentru cei care doresc să-l folosească pentru vizionarea filmelor Blu-ray sa să se joace pe console Wii, PS3 ori Xbox360.

Poze

Din față
Acasă

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Samsung 40C6500 este un televizor de 40 de inci care are ecranul iluminat de LED-uri, iar detaliile tehnice ale acestuia sunt impresionante. Are o rezoluție Full HD (1920 pe 1080 pixeli) cu un aspect al imaginii de 16 pe 9. Și imaginea are caracteristici superioare cum ar fi 100 herți Motion Plus. Spuneam că diagonala ecranului e de 40 de inci, asta însemnă 101 centimetri.

Sunetul lui Samsung 40C6500 este unul excepțional cu caracteristici superioare (Dolby Digital Plus, SRS, Woofer, DTS și Dolby Pulse) și este de tip stereo 2 x 10 W RMS.

Are tuner digital DVB-T şi DVB-C ambele cu suport MPEG4. Mai are şi media player integrat care poate reda o multitudine de formate multimedia de pe memoriile USB.
Pe partea de conectori stă destul de bine şi are USB-uri, D-SUB, Scart, HDMI, mini jack, ieşire audio digitală şi cele mai importante conexiuni sunt LAN-ul şi WLAN-ul (este un TV weireless ready) care pot fi folosite pentru conectarea la internet.

Ca nişte caracteristici generale pot spune că Samsung 40C6500 este un TV cu Internet de la Samsung şi are mod game, dă posibilitatea de a clona lista canalelor pe USB, mai are tuner picture in picture, EPG, DLNA, teletext şi multe altele.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia acestui Samsung 40C6500 ar fi faptul că este un televizor cu internet (are LAN şi WLAN), are DLNA, tunere digitale, multimedia player, ecranul este LED şi de o diagonală de peste un metru. Alte plusuri sunt prezenţa a 4 HDMI-uri şi cei 100Hz ai ecranului, ceea ce înseamnă imagini realiste ale jocurilor. Aş putea adăuga şi designul la plusuri, dar toate Samsungurile au un design foarte reuşit.

Contra achiziţiei ar fi preţul cam măricel.

Concluzie

Televizorul LED Samsung 40C6500 este unul cu toate dotările posibile (mai puţin 3D) care este perfect pentru cei care vor să fie conectaţi la Internet tot timpul ori vor un TV performant şi de calitate.

Te-ar mai putea interesa