Samsung 39F5700, Smart TV de 98 cm

Samsung 39F5700 e un model nou și se poate observa dor din codul său care poate fi și UE39F5700. E genul de televizor LED care se adresează celor care vor un plus de funcționalitatea deoarece e de tip Smart, adică are Smart Hub (e un pachet cu aplicații și funcții speciale). Ca oricare alt Smart TV și acesta poate fi folosit pentru navigare web deoarece are browser web. Din păcate nu veți naviga chiar așa de ușor. Nu văd de ce vi l-ași luat dacă aveți deja o tabletă, deoarece televizorul nu oferă o funcționalitatea mai bună. Alternative la acesta pot fi televizoare obișnuite cu tehnologie 3D. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e același pentru toate modelele din seria F5700 și s-ar putea să găsiți modele identice de la același producător. Există însă alte serii care oferă un design mult mai interesant și care e destul de unic.

Televizorul
Televizorul

Specificații tehnice

Tehnologia LED e la modă și se pare că va înlocui plasma încetul cu încetul. Au trecut vremurile în care televizoarele mari era dar cu plasmă, acum cele mai bune sunt LEDurile deoarece oferă un preț atractiv, caracteristici bune și o imagine de calitate. Atât calitatea audio cât și cea video impresionează și se datorează tehnologiilor prezente pe noile modele. Sunt relativ aceleași doar că la modelele mai scumpe sunt mai bune iar CMR-ul e mai mare.

Playerul integrat e bun pentru vizionarea de filme sau alte fișiere media, de aceea puteți alege fie o memorie fi un hard disk extern, Un hard disk e mai bun deoarece are o capacitate mai mare. Porturile sunt cele cunoscute, dar ca o noutate are WiFi Direct, adică nu îi trebuie adaptor. O parte din caracteristicile sale speciale le-am enumerat deja, de aceea nu le voi mai enumera deoarece acelea sunt și cele mai importante.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă tehnologie WiFi Direct, difuzoare de 10W, tehnologii DTS (necesare pentru conținut Blu-Ray), puteți folosi smartphone-ul ca telecomandă etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Samsung 39F5700 arată bine, oferă o imagine impecabilă și aplicații diverse pentru cam orice. Dacă îl vreți doar pentru vizionarea filmelor de pe USB, trebuie să știți că toate modelele noi de la Samsung oferă această funcție plus DTS. Deci puteți alege fără probleme orice model în funcție de preferințe sau buget.

Te-ar mai putea interesa